Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 10. 10:40, szombat | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Újabb hírek a dorogi lottómilliárdosról – nem költözik és a munkáját is megtartja!

Újabb hírek a dorogi lottómilliárdosról – nem költözik és a munkáját is megtartja!

Eddig csak éppen kijött havi jövedelméből, mostantól azonban nem lesz anyagi gondja annak a szerencsésnek, aki Dorogon adta fel nemrégiben a 3 milliárdot érő nyertes lottószelvényt. A pénzből ad majd családjának is.

Jó néhány újabb információ kiderült a dorogi lottómilliárdosról miután kitöltötte a Szerencsjáték Zrt. nagynyerteseknek szóló kérdőívét. A férfi még március 15-én nyert 3 milliárd forintot az Ötöslottón.

A pénzcentrum.hu szerint a nyertes már több mint 20 éve lottózik saját szisztéma alapján. Miután eltalálta mind az öt nyertes számot márciusban, elmondása szerint, napokig nem tért magához, sőt azóta sem igazán tudott ünnepelni. Kell még számára némi idő, hogy feldolgozza a hatalmas szerencsét. Egyelőre rokonainak sem árulta el, de a családtagoknak sem lesz anyagi gondja, mivel nekik is ad a nyereményből. Pénzügyi befektető segítségét vélhetően kérni fogja, de pszichológusét nem.

A nyertes a kérdőívben elárulta, hogy továbbra is szeretne a földön maradni, nem is adja fel jelenlegi életformáját, csak jobban, nyugodtabban akar élni. Ráadásul még a munkáját is megtartja és költözni sem akar.

Mint kiderült, nem Dorogon lakik a nyertes, hanem vélhetően a környéken, de azt, hogy hol, már természetesen nem árulta el a Szerencsejáték Zrt.

Kapcsolódó cikk:
Jelentkezett a dorogi lottómilliárdos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.