Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Május 25. 17:46, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újabb súlyos baleset - Megint mentőhelikopter jött!

Újabb súlyos baleset - Megint mentőhelikopter jött!

Újabb baleset történt a Táti úton szombat késő délután.

Szombat délelőtt a 11-es úton történt baleset, amihez mentőhelikopter érkezett. A sürgősségi mentő azonban szombat délután is Esztergomhoz érkezett.

Nagy László, az Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség vezetője közölte baleset történt a 117-es úton, mentők, tűzoltó, rendőrök a helyszínen. A polgárőrök biztosítják az útszakaszt - tudtuk meg a helyszínről.

Egyelőre még nem tudni a baleset részleteit, de az biztos, hogy súlyos az eset, mivel ismét mentőhelikopter sietett a helyszínre.

Egy sérültet nagy erőkkel látnak el a mentők.

FRISSÍTÉS:

Összeütközött egy terepjáró és egy személyautó szombat késő délután a 117-es út Tát és Kertváros közötti szakaszán. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók és a nyergesújfalui katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre a mentőket is riasztották - közölte a katasztrófavédelem.

Információink szerint többen is megsérültek.

FRISSÍTÉS2:

A terepjáró földútról fordult ki szabálytalanul a főutra, a személyautó ekkor ütközött neki. Olyan nagy erővel, hogy a terepjárónak kiszakadt a motorja. A személyautót vezető férfi többszörös, nyílt töréseket (csípő, lábszár, kar) szenvedett, őt szállította el a mentőhelikopter. Utasa szintén megsérült, ahogy a terepjáróban utazó két ember is.

Az útzárat feloldották.

FRISSÍTÉS3:

Kiderült, hogy pontosan hogyan történt. Részletek ITT!

Fotók: Nagy László, Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség

Korábbi cikk:

Teljes útzár a 11-esen - Mentőhelikopter a helyszínen!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 05:00, vasárnap | Helyi

Újra angyalok lesznek környékünk motorosai

Idén június 22-én jótékonykodnak a motorosok Esztergomban és Dorogon, ekkor tarják meg az V. a Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulásukat. A résztvevők adományukkal a Vaszary Kolos Kórházat támogatják.

2019. Június 16. 04:00, vasárnap | Helyi

Ki szereti a kovászos uborkát? Akkor itt egy esztergomi ferences atya receptje!!!

Sokféleképpen lehet készíteni a kovászos uborkát, de talán itt Esztergomban érdemes kipróbálni egy esztergomi ferences atya receptjét.

2019. Június 15. 13:09, szombat | Helyi

Hamarosan Duna Napok Esztergomban és Párkányban!

Kalóztanya, szárnyashajó, halazás, vízibusz, túra, hal-lánc-tánc, kis esti zene, a sült hal titka, és játszóház is várja a Duna Napok résztvevőit június 28-án és 29-én Esztergomban és Párkányban.

2019. Június 15. 13:00, szombat | Helyi

Jótékonysági vacsora a Kistehén frontemberével a Kaleidoszkópban

Közösségi vacsorát és adománygyűjtést szervez az Utcáról Lakásba esztergomi önkéntese az Egyesület otthonteremtő munkájának támogatására.