Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Május 23. 08:06, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Nagysikerű első közös regényük (Az elnök eltűnt) után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson amerikai bestselleríró.

A világszerte 2021 júniusában megjelenő The President's Daughter című könyv történetének középpontjában egy volt amerikai elnök áll, akinek elrabolják a lányát - olvasható a The Guardian című brit lap internetes oldalán.

A Century kiadó csütörtök éjszaka lepte meg az olvasókat a bejelentéssel, megjegyezve, hogy a regényben "olyan részletek is szerepelnek, amelyeket csak egy elnök tudhat".

A Clinton-Patterson páros 2018-ban megjelent első közös regénye, Az elnök eltűnt több mint 3,2 millió példányban kelt el világszerte.

A könyvet a Showtime televíziós hálózat dolgozza át a képernyőre, David Oyelowóval a főszerepben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára