Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 21. 08:01, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK / fotó: illusztráció

Újabb veszély az utakon

Újabb veszély az utakon

Az enyhe időnek miatt olvadni kezdett a hó Komárom-Esztergom megyében, ezért az utak mindenütt vizesek, csúszósak. Sok helyen vízátfolyások teszik balesetveszélyessé a közlekedést. Ráadásul melegfront után jön a hideg.

Az enyhe időnek köszönhetően olvadni kezdett a hó Komárom-Esztergom megyében, azért az utak mindenütt vizesek, csúszósak. Sok helyen vízátfolyások teszik balesetveszélyessé a közlekedést, ezért a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is fokozott óvatosságot kér a közlekedőktől. Vezessenek az útviszonyoknak megfelelően!

Az elmúlt 24 órában szerencsére nem történt tragédia Komárom-Esztergom megye útjain. Mindössze egy anyagi kárral járó közlekedési baleset történt. Az esztergomi buszvégállomáson csúszott meg a jeges útszakaszon egy autóbusz és ütközött neki egy parkoló személygépkocsi elejének.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma, hétfőn többnyire erősen felhős, párás idő várható, inkább csak délkeleten, keleten szakadozik fel a felhőzet. Elsősorban nyugaton és északon lesz eső, zápor, késő délutántól északnyugaton havas eső, havazás. Arrafelé helyenként jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Eleinte az Alföldön a déli, késő délutántól főleg az Alpokalján az északnyugati szél többfelé megerősödik. A hőmérséklet kora délután északon 1 és 6, délen, délkeleten 7 és 13 fok között valószínű. Késő este 0, +7 fok várható.

Hétfőn a nap nagy részében még melegfronti, majd estétől északnyugaton már hidegfronti hatás érvényesül. Napközben álmosnak, kialvatlannak érezhetik magukat, migrén, fejfájás jelentkezhet, melyet különösen a déli országrészben az erős szél is fokozhat. A fronthatás miatt dekoncentráltabbak lehetnek, vezessenek a szokásosnál is körültekintőbben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.