Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2017. Július 06. 07:35, csütörtök | Helyi
Forrás: közlemény

Újból Pipi Fesztivál a Piliscsévi Pincefaluban

Újból Pipi Fesztivál a Piliscsévi Pincefaluban

Gyönyörű környezet, remek programok, fantasztikus hangulat és barátságos vendéglátás várja azokat, akik idén, július 7-8-án ellátogatnak a Piliscsévi Pincefalu Fesztiválra, azaz a Pipi Fesztiválra!

Július 7-én pénteken, a bemelegítő napon, 17:00-tól 12 nyitott pince várja a látogatókat, este pedig a Werischwarer Burschen Zenekar gondoskodik a fergeteges hangulatról.

Szombaton a pincés gazdák már kora délutántól várják a borkedvelőket. A Pipitéren folyamatos programokkal, ugrálóvárral, derby racinggel, rodeo bikával, varázslóiskolával várjuk a gyerekeket és felnőtteket. Csillámtetkóval, arc- és henna festéssel mindenki ünnepi díszbe öltözhet! A Mesekocsi Színház a Kiskakas gyémánt félkrajcárja című vidám, zenés mesejátékot adja elő a kicsiknek. Németh Lajos meteorológus pedig vetélkedővel és sok ajándékkal várja az érdeklődőket. Késő délután a rodeo bika versenyen mindenki megmérettetheti magát, aki nem fél egy igazi gép fenevadtól! Este Galda Levente és barátai, majd a Rock and Roller Zenekar szórakoztatja a fesztiválozókat. Az este sztárvendége a Bon Bon!

A tánc hajnalig tart Dj Zsöny jóvoltából! A Fesztiválon kézművesek árulják a saját készítésű portékáikat. Lesz minden, ami szem szájnak ingere!

A Piliscsévi Pincefalu Fesztivál igazi családi - baráti rendezvény, ahol nem csak a borbarátok érzik jól magukat, hanem azok is, akik csak egy kellemes napot szeretnének eltölteni egy meseszerű kis falucskában, csodálatos környezetben, a Pilis lábánál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban