Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Május 14. 05:02, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újra edzésben az Esztergomi Vitézek RAFC összes szakosztálya

Újra edzésben az Esztergomi Vitézek RAFC összes szakosztálya

Május 4-től ismét edzeni kezdenek a rögbisek, a kézisek, az öregfiúk focicsapata is.

Vitézek GYM - nyitva, plusz van extra reggeli nyitvatartási óra - Domonkos Kitty várja a tagtársakat.

Foci - öregfiúk egy csoportja már péntekenként rúgja a labdát a füvön, szabadtéren edzenek, csökkentett öltöző használattal.

Rögbi - minden korcsoport szabadtéren edz, csökkentett öltöző használattal, az edzők kezelik a sportfelszerelést. Minden edző gondozza saját csapatát: Zweli, Dugó, Karcsi, Dáriusz, Gódor Bandi.

„Nincs rossz tapasztalat sem a játékosok, sem a családok részéről, támogatólag áll hozzá a helyzethez mindenki.

Szerveznénk egy 7s rögbi tornát június 6-ra férfi és női valamint junior fiú és lány csapatok számára. Visszajelzésemet gyűjtjük” – írta a csapat közösségi oldalán.

Kézilabda - május 14-én lesz az első személyes edzés, szabadtéren illetve a nyitott sátorban a kültéri kézilabda pályán. Korlátozott öltöző használattal. A korosztályos edzések egymást váltják betartva az MKSZ ajánlását, nem hosszabb mint 60 perces edzés. Ezek mellett megmarad a heti 1 alkalom online edzésvezénylés, de az erőnléti edzés is elérhető a GYM-ben vagy épp szabadtéren. Minden edző gondozza a csapatát, és felmérik, mekkora igény van a rendes edzésre. Most csütörtökön 15.30 tól folyamatosan lesznek edzések az UP és felnőtt csapatoknak, akkor lesznek majd tapasztalatok is, hogy ki hogy viszonyul az edzés lehetőségekhez. Legyen-e továbbra is online vagy csak személyes legyen, vagy így keverten oldják meg. Az MKSZ nem kötelezi az edzéstartást, nincs versenyszezon, jelenleg 2020. június 30-ig fenntartja az online edzés lehetőségét és a költségek minimalizálását is érvényben tartja.

„Szeretnénk edző mérkőzéseket és akár edzőtábort szervezni, hogy újra összeszokjanak a csapatok. Júniusban rendeznénk DUNA Kupa tornát, Duna menti kézi csapatok rögtönzött tornája: Komárom, Szentendre, Vác. Egy nap több korcsoportos meccs egymás után a sátorban: női, ifi lány, serdülő lány, serdülő fiú, U15-14 fiú. Június közepére megpróbáljuk megszervezni mindezt” – tették hozzá a sportolók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT