Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Április 25. 07:55, péntek | Helyi

Újra ép a Széchenyi téri díszburkolat

Újra ép a Széchenyi téri díszburkolat

Kijavíttatta a több helyen megsüllyedt, beszakadt Széchenyi téri díszburkolatot a polgármesteri hivatal a közelmúltban. Így újra ép a főtér díszburkolata. Emellett elkezdődött a zöldterületek gondozása is.

A törött járólapokat kicserélték, a kisebb szinteltéréseket kijavították, a komolyabb problémát okozó három darab beszakadást előbb betömték és tömörítették a szakemberek, majd erre került vissza a díszburkolat.

Újra ép az esztergomi Széchenyi téri díszburkolat

Az elmúlt három hétben megkezdődött a zöldfelületek gondozása is Esztergomban. A közhasznú munkások a Budai Nagy Antal lakótelepről kiindulva, a Prímás szigeten és a Kis-Duna sétányon át haladva fokozatosan nyírják a zöldfelületeket, takarítják az utakat, járdákat.

Újra ép az esztergomi Széchenyi téri díszburkolat

A héten a közelgő Szent György napokra készülve a Városháza munkásai a szentgyörgymezői Olvasókör és templom előtti parkot tette rendbe, majd a Belvárosban, az Aranyhegyen és a Béke téren folytatja a munkát a „zöld kommandó”. A gépigényes, nagyobb zöldterületek rendbetétele, mint a Várhegy, vagy a Bánomi áttörés, vállalkozók bevonásával történik majd.

Városházi információ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT