Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2019. December 02. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újra győztek sakkozóink, továbbra is 100 százalékos a csapat

Újra győztek sakkozóink, továbbra is 100 százalékos a csapat

Hatórás küzdelemben nyertek az esztergomi sakkozók vasárnap a Babits iskolában az NII-es bajnokságban Törökbálint ellen.

Az Esztergomi Sakk Club vasárnap a Babits Iskolában fogadta NB II-es bajnoki mérkőzésen a tavalyi bajnokságban második helyen végzett Törökbálintot. A törökbálinti rivális a bajnokságban először állt ki teljes csapattal, az előző fordulókhoz képest 6 játékossal (!) erősítettek. Így is sikerült nyerni a Szabó Márton Mihály, Horváth Márió, Szűcs Vladimir, Brestyák János, Jr. Ravasz László, Sr. Ravasz László, Szabó Lajos, Rancsó Márk, Kovács Géza, Szabó Pál, Pétervári Szabolcs, Siroki György összeállítású csapatunknak 6 órás küzdelemben.

Esztergomi SC-Törökbálinti SSE
6,5-5,5

Győztek: Szabó Márton Mihály, Jr. Ravasz László, Sr. Ravasz László, Pétervári Szabolcs. Döntetlenül: Horváth Márió, Szűcs Vladimir, Rancsó Márk, Szabó Lajos, Kovács Géza végzett.

A különbség lehetett volna nagyobb, Brestyák János mester a 4. táblán nagyot hibázott, míg Siroki György a 12. táblán leesett totál nyert állásban, mert nem figyelt a sakkórára.

Továbbra is 100 százalékos városi sakkcsapatunk, akik december 15-én rangadóra a szintén minden mérkőzését nyerő BEAC-Barcához utaznak Budapestre.Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 09:46, péntek | Helyi

Motoros rendőrök járőröznek a megyében

Az is cél, hogy jelenlétükkel felhívják a közlekedők figyelmét a megnövekedett számú motorosra az utakon.

2020. Június 05. 05:34, péntek | Helyi

Minden korlátozás megszűnt a határon

A koronavírus-járvány előtti időszaknak megfelelően lehet oda-vissza közlekedni.

2020. Június 05. 05:00, péntek | Helyi

Jövő évtől országszerte tilos az avar és a kerti hulladék égetése

Az agrárminiszter által benyújtott, a környezet védelmének általános szabályairól szóló és a természet védelméről szóló törvény módosítását 148 igen szavazattal, 21 tartózkodás mellett fogadta el a parlament csütörtökön.

2020. Június 04. 18:18, csütörtök | Helyi

Ideiglenesen parkolókat zárnak le a belvárosban

Két napon is festik a Lőrinc utcai parkolóhelyeket.