Városlista
2019. december 16, hétfő - Etelka

Hírek

2019. December 02. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újra győztek sakkozóink, továbbra is 100 százalékos a csapat

Újra győztek sakkozóink, továbbra is 100 százalékos a csapat

Hatórás küzdelemben nyertek az esztergomi sakkozók vasárnap a Babits iskolában az NII-es bajnokságban Törökbálint ellen.

Az Esztergomi Sakk Club vasárnap a Babits Iskolában fogadta NB II-es bajnoki mérkőzésen a tavalyi bajnokságban második helyen végzett Törökbálintot. A törökbálinti rivális a bajnokságban először állt ki teljes csapattal, az előző fordulókhoz képest 6 játékossal (!) erősítettek. Így is sikerült nyerni a Szabó Márton Mihály, Horváth Márió, Szűcs Vladimir, Brestyák János, Jr. Ravasz László, Sr. Ravasz László, Szabó Lajos, Rancsó Márk, Kovács Géza, Szabó Pál, Pétervári Szabolcs, Siroki György összeállítású csapatunknak 6 órás küzdelemben.

Esztergomi SC-Törökbálinti SSE
6,5-5,5

Győztek: Szabó Márton Mihály, Jr. Ravasz László, Sr. Ravasz László, Pétervári Szabolcs. Döntetlenül: Horváth Márió, Szűcs Vladimir, Rancsó Márk, Szabó Lajos, Kovács Géza végzett.

A különbség lehetett volna nagyobb, Brestyák János mester a 4. táblán nagyot hibázott, míg Siroki György a 12. táblán leesett totál nyert állásban, mert nem figyelt a sakkórára.

Továbbra is 100 százalékos városi sakkcsapatunk, akik december 15-én rangadóra a szintén minden mérkőzését nyerő BEAC-Barcához utaznak Budapestre.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 15. 10:39, vasárnap | Helyi

Holttestet találtak a Hősök terénél

„Holttest a járdán a Hősök tere körforgalomnál” – küldte az üzenetet vasárnap délelőtt olvasónk hozzátéve, hogy az orvosi ügyelet kocsija és a rendőrségi helyszínelő furgon áll mellette.

2019. December 15. 10:19, vasárnap | Helyi

Halállal végződött a bajnai úti baleset

Még nem tudni, hogy miért tért át a szemközti sávba az egyik autós. A két kocsi frontálisan ütközött Bajna és Nagysáp között.

2019. December 15. 05:00, vasárnap | Helyi

Közös adventi gyertyagyújtás Kertvárosban

December 18-án szerdán 15 órára Kertváros adventi rendezvényére hívja a közönséget a Féja Géza Közösségi Ház a kertvárosi kirendeltséghez.

2019. December 15. 04:42, vasárnap | Helyi

Emlékművet avatnak a világháborúban elesett és elhurcolt romák tiszteletére

December 18-án Kertvárosban emlékművet avat a II. világháborúban elesett és elhurcolt esztergomi romák tiszteletére az Esztergomi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat.