Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Február 07. 08:17, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK / fotó: illusztráció

Újra latyak, hó és csúszós utak

Újra latyak, hó és csúszós utak

Latyakosak, havasak, ezáltal csúszósak az utak a megyében. Esztergom-Dorog térségében mintegy 10 centiméter hó esett az éjszaka és hasonlóan vastagabb hótakaró borítja Tatabánya térségét, de az utak mindenütt járhatók.

Az elmúlt 24 órában két anyagi kárral járó közlekedési baleset történt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön keleten marad az erősen felhős ég, a Dunántúlon viszont eláll a havazás és több órás napsütés várható. A szél élénk lesz. A hőmérséklet kora délután 0 és +5, késő este -3, +2 fok között valószínű. Csütörtökön a keleti országrészben kettős fronthatás várható, emiatt fejfájás, vérnyomás-ingadozás léphet fel. A Dunántúlon már gyenge hidegfronti hatás érvényesül, a szeles idő fokozhatja az ingerlékenységet, a türelmetlenséget.

A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az utakon való biztonságos közlekedéshez továbbra is fokozott óvatossággal, körültekintően, nagyobb követési távolságot tartva, az útviszonyoknak megfelelően kell közlekedni. A biztonsági övet minden esetben kapcsolják be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.