Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Június 14. 11:12, kedd | Helyi
Forrás: KEMKIK

Újra megválasztották Szerencsés Lászlót a kamara élére

Újra megválasztották Szerencsés Lászlót a kamara élére

Tisztújító küldöttgyűlést tartott tatabányai székházában hétfőn a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az ülésen a küldöttek egybehangzó szavazatával

a következő négy évre újra elnökké választották Dr. Szerencsés Lászlót. Az újjáválasztott elnök elsőként megköszönte bizalmat, majd elmondta, hogy megújult a küldöttgyűlés, hiszen 66 tagból 30 fő új küldöttként vett részt a választáson. „Kamaráknak van dolga” - jelentette ki Dr. Szerencsés László, majd hozzátette, a kötelező és önként vállalt szolgáltatások rendszerében kiemelten fontosnak tartja a hazai és uniós pályázatokról való tájékoztatást, az országos kamara vezetésével meghirdetett „Vállalkozz Digitálisan” programban való részvételt, valamint a pályaorientációt, a duális képzést és a mesterképzést.

A küldöttgyűlésen részt vett és köszöntőt mondott Dr. Parragh László, az MKIK elnöke, dr. Kancz Csaba kormánymegbízott. és Steindl Balázs, a megyei közgyűlés alelnöke. A kamara újjáválasztott vezetőségének gratulált Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és Dunai Péter, az MKIK főtitkára. A küldöttgyűlés a szervezet vezetőségébe a következő személyeket választotta: Kárpát Csaba általános alelnök, Bondor László kereskedelmi tagozati alelnök, Baráth Sándor ipari tagozati alelnök, és Rabóczky Jánosné kézműipari tagozati alelnök.

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara további elnökségi tagjai; Ember Dániel, Gimesi Sándor, Gyöngyös Antal, Juhász István, Kókai László, Kovács Károly, Kreitner János, Lődi Dénes, Odonics Attila, Petrezselyem Antalné, Pordán Zsigmond, Szikszai Katalin, Szlovák Mihály és Ujvári György. A küldöttgyűlés az MKIK elnökének dr. Parragh László jelenlegi elnököt javasolta, a Közép-dunántúli régió által delegált kézműipari elnökségi tagnak Rabóczky Jánosnét javasolták. Az országos szervezet elnökségébe dr. Szerencsés Lászlót választották meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.