Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Január 05. 08:41, kedd | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Újra sikerrel zárult a spori Rozi Kupája

Újra sikerrel zárult a spori Rozi Kupája

A Pézsa Tibor Sportcsarnok hagyományaihoz hűen a két ünnep között rendezte meg az intézmény egykori legendás vezetőjéről elnevezett Rozi Kupát felnőtt kispályás focicsapatok részére, bajnoki osztálytól függetlenül.

A szervezők felhívására 11 csapat nevezett be, akiket egy ötös és egy hatos csoportba soroltak. Mind a két csoportból 2-2 csapat jutott tovább a keresztbejátszásba. Az „A” csoportból az esztergomi csapatban játszó LÚSÖSZ és a főleg piliscsabai futsalosokból álló FC FIRKA- KERTMŰVES csapatai emelkedtek ki és jutottak tovább a keresztbejátszásba.

A „B” csoportban a tavalyi győztes, a megyei I. osztályban is játszó jól szereplő LÁBATLAN és az igen jó erőkből álló, több NB-s játékossal felálló LIGETI PÉKSÉG nyújtott meggyőző teljesítményt. A keresztbejátszás első mérkőzésén meglepetés volt az FC FIRKA- KERTMŰVES magabiztos győzelme a LIGETI PÉKSÉG ellen és talán a fiatal LÚSÖSZ győzelme is a nagyszerű LÁBATLAN ellen is. Ez persze semmit nem von le a győztesek érdeméből. Ezután mind a két helyosztó mérkőzés nagyszerűen sikerült. A döntő például az utolsó utáni pillanatban dőlt el, amikor már mindenki a büntetőkre készült, egy megpattanó lövés a hálóban kötött ki bebiztosítva az FC FIRKA- KERTMŰVES győzelmét.

A díjátadáson Osvald Zsolt főszervező méltatta néhai Rozgonyi Miklós életútját, munkásságát. Kiemelte, hogy milyen fiatalon hagyott itt minket és milyen nagy hagyatékot hagyott a Sportcsarnok jelenlegi munkatársaira, hiszen számtalan legendás rendezvény fűződik a nevéhez. Nagyon sokat és lelkesen kell dolgozni, hogy utódai legyünk a néhai vezetőnek. A díjakat Somogyi Mihály, Rozgonyi Miklós egykori munkatársa és Pál György jelenlegi igazgató adták át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.