Városlista
2023. május 28, vasárnap - Emil, Csanád

Hírek

2021. December 03. 10:58, péntek | Helyi
Forrás: esztergom.hu

Újra változik a forgalmi rend Esztergomban

Újra változik a forgalmi rend Esztergomban

Újabb helyeken változik a forgalmi rend, jelent meg ma az Önkormányzat weboldalán. A közlemény szerint két helyszínen kell változásra számítani december 4-től.

A korábbi bizottsági üléseken elfogadott módosítások közül december 4-én, szombaton az alábbiak kerülnek végrehajtásra:

Bánomi út 35-38. közötti útszakasz egyirányú forgalmi rendje. A Bánomi Óvoda előtti meredek útszakasz rendkívül nagy forgalmat bonyolít le, kifejezetten a reggeli és délutáni órákban. A Bánomi útra történő kihajtás érdekében jelenleg időszakos megállási tilalom van érvényben, azonban a kétirányú forgalom így is balesetveszélyes helyzeteket teremt. Az érintett terület felülvizsgálatát követően döntött a Bizottság az utca egyirányúsításáról. A forgalom a Bánomi út felől a Dobó Katalin Gimnázium irányába halad szombattól. Ennek köszönhetően a megállási tilalom megszűnik az utcában, mely további parkolóhelyeket eredményez.

Megállni tilos tábla kihelyezése a Vízimalom utcában. A Vízimalom utca Damjanich János út és Gábor Áron utca közötti szakaszán az úttesten várakozó autók gyakran akadályozták a biztonságos tovább haladást, ezért az úttesten történő megállás, várakozás szombattól nem engedélyezett. Az út mellett mindkét oldalon elegendő hely van parkolásra, a szolgáltató egységek látogatása során ezeket vegyék igénybe.

Az Önkormányzat arra figyelmeztet és kér mindenkit, hogy az érintett útszakaszon a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, körültekintően közlekedjen.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

2023. Május 22. 11:59, hétfő | Helyi

Megnyílt Bangó Miklós Tavaszi tárlata

Bangó Miklós festőművész munkáiból nyílt kiállítás a Kapcsolatok Házában „Tavaszi tárlat” címmel, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.