Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Március 26. 16:42, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Üldöző rendőrautó ütközött Dorogon - négyen sérültek

Üldöző rendőrautó ütközött Dorogon - négyen sérültek

Megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött Dorogon ma délután a Bécsi úton egy személyautóval, melynek vezetője nem adott elsőbbséget. Az egyenruhások éppen egy másik sofőrt üldöztek.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Dorogon szerda délután. Egy személygépkocsi és egy megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó szolgálati személygépkocsinak.

A mentőszolgálat munkatársai négy sérültet szállítottak kórházba, ketten közülük a Budaörsi Rendőrkapitányság beosztottjai, akik egy személygépkocsit akartak ellenőrzés alá vonni, amely nem állt meg a rendőrök jelzésére sem Pilisvörösváron, sem azt követően. Az egyenruhások Dorog belterületén közlekedtek, amikor a jelenlegi információk alapján a Bécsi út és Mária utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó szolgálati személygépkocsinak.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta a Bécsi út balesettel érintett szakaszát. A Budapest felől érkezők a Gorkij úton, a Tokodaltáró felől közlekedők az Esztergomi úton át tudnak. A baleset körülményeit az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Facebookon találni fotókat az összetört autókról!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.