Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2021. December 16. 09:14, csütörtök | Helyi
Forrás: esztergom.hu

Ünnepi buszmenetrend

Ünnepi buszmenetrend

A helyi autóbuszjáratok menetrendje igazodik a karácsonyi, szilveszteri és újévi ünnepekhez, illetve az oktatási intézményekben elrendelt téli szünethez.

A karácsonyi, szilveszteri és újévi ünnepek, valamint az alap- és középfokú tanintézmények téli szünete körüli napokon Esztergom Város helyi közforgalmú menetrendszerinti autóbuszjáratait a 20/2021. (VI. 8.) EMMI rendelet figyelembevételével – az országos menetrendi naptárnak megfelelően, illetve egyelőre azt feltételezve, hogy a járványügyi intézkedések további szigorítást nem tesznek szükségessé – az alábbi közlekedési rend szerint közlekednek:

A Volánbusznál kialakult gyakorlatnak megfelelően, Esztergom Város helyi közforgalmú menetrendszerinti autóbusz-közlekedésében 2021. december 24-én (pénteken „SZENTESTE”) a helyi autóbuszjáratokat a szabadnapi menetrend szerint, járatleállításokkal közlekedtetik. A 2021. december 24-én (pénteken „SZENTESTE”) az utolsó járatok az alábbiak szerint indulnak:

Esztergom Város helyi közforgalmú menetrendszerinti autóbusz-közlekedésében 2021. december 31-én (pénteken „SZILVESZTER”) a helyi autóbuszjáratokat a tanszünetes munkanapi menetrend szerint, járatleállítások nélkül közlekedtetik.

Képek: esztergom.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 17:18, kedd | Helyi

Elnyelte a 200-ast az autómosó Dorogon, rongálásába kezdett a férfi

A 32 éves férfi nem viselte túl jól, hogy az önkiszolgáló autómosó elnyelte a pénzérméjét. Ellene rongálás miatt indítottak büntetőeljárást.

2022. Május 17. 17:16, kedd | Helyi

„Tenyérvonalak – Faludy György XX. százada” // Irodalmi kávézó

Kamaraszínházi előadás a Szentgyörgymezői Olvasókörben: az Irodalmi kávézó következő alkalmán Faludy György életét és művészetét felelevenítő előadást láthatnak a nézők.

2022. Május 17. 17:14, kedd | Helyi

Baba-mama klub - Fókuszban: A hozzátáplálás

A soron következő baba-mama klubban a hozzátáplálásról lesz szó.