Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2017. Február 22. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: Új-Hullám

Úszás és vízilabda toborzó Dorogon

Úszás és vízilabda toborzó Dorogon

A hagyományoknak megfelelően március az úszás és vízilabda tehetségkutatás hónapja Dorogon.

Az Új-Hullám SE most is szeretettel várja azokat az 5-12 éves gyerekeket, akik szeretnének belekóstolni az úszás vagy vízilabda sportágakba. A tehetségkutatóra jelentkező gyerekek egy hónapon át ingyen vehetnek részt a foglalkozásokon.

A program a gyermekek úszástudásának felmérésével indul, amely után az edzők vagy további úszásoktatást javasolnak, vagy sportági előkészítőbe osztják be a jelentkezőket. Az előkészítőben megismerkedhetnek az úszás és vízilabdasport alapjaival, kedvet kaphatnak a sportoláshoz.

Az Új-Hullám SE vízlabda szakosztályában jelenleg több mint 60, az úszó szakosztályban 20 gyermek sportol. Dorogon kívül Esztergomból, Leányvárról, Csolnokról, Tátról, Tokodról, Piliscsabáról, Tinnyéről, Pilisvörösvárról, Pilisszentivánról, és Solymárról is járnak edzésekre a Nipl Stefánia Uszodába.

Az egyesület úszásban korosztályos országos bajnokkal és döntős versenyzőkkel is büszkélkedhet, illetve három vízilabdacsapatot is versenyeztet. A jövő versenyzői, játékosai, tehát egy működő rendszerbe illeszkedhetnek be.

Szeretnél te is országos bajnok, vagy gólkirály lenni? Segítünk neked! Gyere el a dorogi uszodába és vegyél részt az ingyenes márciusi edzéseken!

Jelentkezz Schieszler Annánál személyesen az uszodában, vagy a +36 30 516 9644-es telefonszámon!

Online jelentkezés: http://uj-hullam.hu/dorog/jelentkezes.php

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.