Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2014. Szeptember 08. 12:05, hétfő | Helyi
Forrás: Sajtóközlemény

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

Felavatta új sportcentrumát a Dorogi FC Tokod-Üveggyárban szeptember 6-án, szombaton. A megújult lelátóval, öltözővel és nagyméretű műfüves pályával rendelkező létesítmény Monostori Tivadar nevét viseli a jövőben.

Miután a Tokod-Üveggyári önkormányzat hosszútávra használatba adta futballpályáját a Dorogi FC-nek, az egyesület saját forrásból felújította a létesítményt. A beruházás során az egyesület egyebek közt megújította a lelátót, korszerűsítette az öltözőket és egy nagyméterű műfüves pályát alakított ki.

A térség új sportcentrumát szeptember 6-án, szombaton avatta fel a Dorogi FC, a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága valamint a települések vezetői. Az ünnepélyes átadón részt vett Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője, Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke, Tittmann János, Dorog polgármestere, Mayer László, a Dorogi FC elnöke és Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója valamint Erős Gábor FIFA-asszisztens is.

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

Az eseményen elhangzott beszédekben Mayer László köszönetet mondott a megvalósításban segédkezőknek, mindazoknak, aki a sportcentrum két éve elkezdett megvalósításában a szervezési munkáktól kezdve a kivitelezésig részt vettek.

Popovics György emellett kihangsúlyozta a sport és az utánpótlás nevelés fontosságát, hozzátéve, hogy mindezt kitűnően szolgálja majd a térség új sportcentruma. A megyei közgyűlés elnöke hozzátette, a jövőben a korszerű körülmények között a sportcentrum összefoghatja a térség fiatal tehetségeit.

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

A képen Erős Gábor, Völner Pál és Popovics György a labdarúgópalántákkal

A létesítmény az 1959-es gólkirály, a Tokodról Dorogra kerülő és a Bányászban 243 meccset játszó Monostori Tivadar nevét viseli, aki márciusban 77 éves korában hunyt el. A sportlétesítményt a hivatalos átadó ünnepség mellett egy utánpótlás torna is felavatta.

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 15:08, szerda | Helyi

Jön az esztergomi nagy iskolaválasztó!

Január 27-én tartják az esztergomi iskolák közös bemutatkozó és iskolaválasztó rendezvényüket a Dobó gimnáziumban. A rendezvényre a leendő elsősöket és szüleiket várják a pedagógusok.

2020. Január 22. 08:01, szerda | Helyi

Eltűnt egy lány! - KERESIK

Eltűnt január 20-án Tángyes Diána, aki 2006. január elsején született Esztergomban.

2020. Január 22. 07:14, szerda | Helyi

Segítsünk Béres Jenőnek!

Az esztergomiak többsége látta már az évek óta kerekesszékkel és a kutyájával közlekedő Béres Jenőt, akinek hétvégi házigondozás biztosításához indított gyűjtést az Adakoznek.hu.

2020. Január 22. 05:00, szerda | Helyi

Mikor épült a Bottyán híd? És mikor épült újjá?

A képen az újjáépítése látható!