Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Szeptember 12. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMKIK

Útdíj hitelkérelem, online pénztárgépek – iparkamarai hírek

Útdíj hitelkérelem, online pénztárgépek – iparkamarai hírek

Elindult a kereskedelmi és iparkamaráknál az Útdíj hitelkérelmek befogadása, emellett a megyei kamara pályázatot írt ki az online pénztárgépek támogatására… Kamarai hírek!

Elindult a kereskedelmi és iparkamaráknál az Útdíj hitelkérelmek befogadása!
A KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt. megkezdte az autópályák, autóutak és főutak használatáért fizetendő, megtett úttal arányos útdíj finanszírozását szolgáló Útdíj hitelkérelmek befogadását. A fuvarozó vállalkozások az igényléseket a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál nyújthatják be: Tatabányán illetve Esztergomban. Bővebb információhoz kattintson ide.

ONLINE PÉNZTÁRGÉP BESZERZÉNEK TÁMOGATÁSA! kamarai tagoknak
A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet az önkéntes kamarai tagvállalkozások online pénztárgép beszerzésének 2013. évi vissza nem térítendő támogatására. Bővebb információhoz kattintson ide.

Kisbér térségi vállalkozások figyelmébe
Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy 2013. április 1-jétől a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kihelyezett ügyfélszolgálatot működtet Kisbér, Rákóczi út 1/C. szám alatt.
Minden héten csütörtökön 9-13 óráig keresheti fel kollégáinkat.
Előzetes bejelentkezés a 34/513-010-es telefonszámon, vagy a kemkik@kemkik.hu email címen lehetséges. Kérjük nevezze meg, milyen ügyben szeretne eljárni. Minden érdeklődőt várunk!

Tanfolyami felhívás! Változnak az építési szakmagyakorlási jogosultság megadásának feltételei!
A 266/2013. (VII.11.) Kormányrendelet szerint 2014. január 1. után felelős műszaki vezetői jogosultságot csak szakirányú technikusi végzettséggel lehet kapni. Akik viszont mestervizsgával rendelkeznek és még 2013. december 31-ig a Mérnöki Kamaránál jogosultsági vizsgát tesznek, valamint névjegyzékbe vetetik magukat, ők a felelős műszaki vezetői engedélyüket mindaddig használhatják, amíg az egyéb jogszabályi követelményeknek eleget tesznek. További információhoz kattintson ide.

Regisztrált mérlegképes szakemberek kötelező továbbképzése
Az MSZSZE Komárom-Esztergom Megyei Szervezete a KEMKIK épületében a regisztrált mérlegképes szakemberek számára kreditpontos kötelező továbbképzést szervez. Részletes információért kattintson ide.

2013. évi decentralizált pályázat
Megjelent az NMH honlapján a Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész 2013. évi decentralizált beruházási keretéből, a szakképzés tárgyi feltételeinek fejlesztésére irányuló beruházások támogatására vonatkozó pályázati kiírás, melyet ide kattintva lehet elérni. Benyújtási határidő: 2013. szeptember 24!

Felmérés: EU-USA gazdasági kapcsolatok kereskedelmi, engedélyezési problémái
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a magyar kormányzat megbízásából információgyűjtést folytat a hazai cégek által az USA-val kapcsolatban tapasztalt kereskedelmi vagy engedélyezési problémákról, tapasztalatokról, valamint arról, hogy hogyan érintheti a hazai cégeket az Európai Unió és az USA között a jövőben esetlegesen létrejövő szabadkereskedelmi egyezmény.Az Európai Unióban képviselendő magyar álláspont kialakításához a Külügyminisztérium kezdeményezésére a kamaránál regisztrált vállalatok véleményét, észrevételeit is szeretnénk összegyűjteni.Kérjük, hogy szakítson időt online kérdőívünk kitöltésére, mely 5-10 percet vesz igénybe. A kérdőív a http://ola.gvi.hu/kerdoiv/eu_usa/ címen érhető el.
A kitöltött kérdőíveket 2013. szeptember 25-ig várjuk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.