Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Július 12. 09:59, péntek | Helyi
Forrás: KEMRFK

Ütötte-vágta élettársát egy esztergomi férfi – kattant a bilincs

Ütötte-vágta élettársát egy esztergomi férfi – kattant a bilincs

Ütötte-vágta élettársát egy esztergomi férfi, míg végül a nő kérésére a rendőrség vetett véget a fájdalmas kapcsolatnak. Az egyenruhások csütörtökön őrizetbe vették a férfit.

Évek óta bántalmazta élettársát a 49 éves K. Imre. A fájdalmas kapcsolatnak a rendőrség vetett véget az asszony kérésére, aki feljelentést tett a férfi ellen. A gyanúsítottat csütörtökön fogták el és állították elő a rendőrök az esztergomi rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásakor elismerte, hogy 2012 januárja óta folyamatosan bántja a sértettet, több alkalommal nyilvánosan, mások szeme láttára. Egy-egy bántalmazásból maradandó sérülései keletkeztek. Az asszony mostanáig tűrt.
K. Imrét az esztergomi rendőrség őrizetbe vette. Ellene – folytatólagosan elkövetett garázdaság vétség, személyi szabadság megsértés bűntett, tettleges becsületsértés vétség és zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.