Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2011. Szeptember 07. 07:37, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Uzsorások rendőrkézen: anya és fia került rács mögé

Uzsorások rendőrkézen: anya és fia került rács mögé

Egy 36 éves nőt és 19 éves fiát vette őrizetbe a rendőrség uzsora-bűncselekmény miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rétközbercsen - értesült a HavariaPress.

A nyomozás adatai szerint az anya és fia 2010-től kezdődően több alkalommal adott kölcsön pénzt két rétközbercsi családnak. Az uzsorások a nehéz körülmények között élő családok rászorult helyzetét kihasználva olyan szóbeli megállapodást kötött a sértettekkel, hogy a kölcsönként kapott pénz dupláját voltak kötelesek visszaadni. A családok tagjait a kamatos pénz fizetésével súlyos nélkülözésnek tették ki, valamint a kölcsönök behajtása érdekében többször veréssel fenyegették meg. A két gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, valamint kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. (pr)

Címkék: nyomozás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.

2022. Szeptember 29. 09:07, csütörtök | Kék hírek

Több autónak is nekiütközött az ittas sofőr a 471-es úton

A rendőrök befejezték a 471-es főúton történt baleset vizsgálatát. A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd nem sokkal később balesetet okozott.

2022. Szeptember 28. 13:09, szerda | Kék hírek

Rendőr segített egy dílert dizájner drogok értékesítésében

Letartóztatott a bíróság egy drogdílert és egy rendőrnőt, mert a gyanú szerint összejátszottak annak érdekében, hogy a kábítószerkereskedő zavartalanul értékesíthessen dizájner drogokat.

2022. Szeptember 28. 09:11, szerda | Kék hírek

Kamionról lopott okostévéket egy román bűnszervezet

Magyarországon fosztott ki egy Szlovákiából Olaszországba okostévéket szállító kamiont egy öttagú román bűnszervezet, amelynek tagjai ellen most emeltek vádat.