Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2014. Január 23. 08:26, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vád előtt az ittasan, jogsi nélkül kocsival lovakat húzó férfi

Vád előtt az ittasan, jogsi nélkül kocsival lovakat húzó férfi

A tehergépkocsihoz kötve „szállította” a lovakat, ráadásul ittasan, sőt lejárt műszakival, forgalmi engedély és jogosítvány nélkül. A férfi ügyében vádemelést javasol a rendőrség.

Szabálysértések sokaságát követte el egy csolnoki férfi még december 31-én. A faluban állították meg őt a helyi körzeti megbízottak, mert érdekes és szabálytalan módját választotta a lószállításnak. Két hátasát kötéllel a tehergépkocsi hátuljához kötötte, így közlekedett hazafelé. A rendőrök igazoltatták, de a férfi semmilyen okmányt nem tudott átadni a körzeti megbízottaknak, akik megállapították, hogy a tehergépjármű műszaki érvényessége 2013. december 14-én lejárt. A férfival szemben alkoholszondát is alkalmaztak a rendőrök, mely pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a járművezetőt előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol a szabálysértési eljárások mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott ellene eljárást, melyet január 20-án bíróság elé állítási javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.