Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 04. 08:08, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádat emelnek a dömösi hétvégi házak réme ellen

Vádat emelnek a dömösi hétvégi házak réme ellen

Hat bűncselekmény elkövetését ismerte az esztergomi rendőröknek H. István, aki ellen vádemelést javasol a rendőrség. A férfi ellen a minap zárta le a nyomozást a kapitányság.

A gyanú szerint hat dömösi hétvégi házba tört be a 37 éves H. István 2013 szeptembere és 2014 januárja között. A dömösi férfit április 22-én fogták el és állították elő a rendőrök. H. István gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy az elmúlt hónapokban összesen hat hétvégi házba tört be, gyanúsítotti kihallgatását sorra mutatta és mondta el, hogy melyik ingatlannál mikor járt.

Vádat emelnek a dömösi hétvégi házak réme ellen

Volt, ahonnan semmit sem vitt el, de olyan is akadt, ahonnan ruhaneműkkel, szerszámokkal, vasanyaggal, elektronikai cikkekkel távozott. A gyanúsított bevallotta a rendőröknek, hogy a lopott holmi nagy részét eladta.

Vádat emelnek a dömösi hétvégi házak réme ellen

A férfit lopás vétség, lopás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az Esztergomi Rendőrkapitányság még aznap őrizetbe vette, a bíróság pedig április 24-én elrendelte H. István előzetes letartóztatását. A férfi ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség augusztus 1-jén lezárta és vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Vádat emelnek a dömösi hétvégi házak réme ellen

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.