Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Június 17. 11:23, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Vádat emelnek a súlyos hármas balesetet okozó férfi ellen

Vádat emelnek a súlyos hármas balesetet okozó férfi ellen

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a sárisápi férfi ellen.

A gyanú szerint a 27 éves férfi 2018. szeptember 13-án 18 óra körül közlekedett a 1119-es úton Bajna irányába egy Skodával. Nagysáp külterületén a kocsijával áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Mercedesszel, amiben ketten utaztak. A Skodát vezető férfi mögött egy másik jármű is közlekedett, aminek vezetője az ütközés elkerülése miatt elrántotta a kormányt és emiatt az árokba csúszott. A baleset során a Mercedesben utazó két fő és a Skoda 27 éves vezetője is súlyosan sérült - közölte a rendőrség.

Az esztergomi rendőrök a Skoda sofőrjét gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A férfi ellen közúti baleset gondatlan okozása miatt folytattak büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a napokban megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 10:27, vasárnap | Helyi

Esztergomi nagycsaládosok jelezzék igényüket!

Idén is kapnak ajándékutalványt az idősek és nagycsaládosok. A 70 éven felettiek automatikusan, a nagycsaládosoknak igényelni kell.

2019. Október 20. 05:01, vasárnap | Helyi

Ingyenes képzéseket indít az Esztergomi Család és Karrier Pont

Személyiségfejlesztési és startup tréninget is indít az Esztergomi Család és Karrier Pont. Ingyenesen lehet rajtuk részt venni!

2019. Október 20. 05:00, vasárnap | Helyi

Régi zene Balassa Bálint emléknapján

Balassa Bálint születésének 465. évfordulóján október 21-én 17 órakor Régi zenei irodalmi emléknap várja a közönséget a Szatmári Irgalmas Nővérek zárdatemplomában. A belépés ingyenes!

2019. Október 19. 12:45, szombat | Helyi

Két tolvajnőt és egy körözött fiatalt kaptak el

Esztergomban egy körözött férfit fogtak el a rendőrök, míg a dorogi nyomozók két tolvajnő ügyében fejezték be a nyomozást.