Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 10. 08:12, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Vádat emeltek a bűntetteket halmozó dorogi tolvaj-betörő ellen

Vádat emeltek a bűntetteket halmozó dorogi tolvaj-betörő ellen

12 rendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a dorogi rendőrség a 42 éves R. Bálint ellen. Bolti lopás, kerékpár-eltulajdonítás és más vagyon elleni bűncselekmények írhatók a számlájára.

A gyanúsított nem válogatott a helyszínek között. tavaly augusztus 26-án például a dorogi temető ravatalozójának mellékhelyiségébe jutott be, majd az oda felszerelt három darab pénzérme automata ajtaját kifeszíttette és eltulajdonított több 100 forintos pénzérmét Kerékpárokból is többet „gyűjtött össze” a férfi, melyek között akadt férfi és női vázas egyaránt.

A gyanúsított a betöréstől sem riadt vissza. Tavaly május 26-án az ablakot betörve hatolt be egy dorogi órás üzletbe, ahonnan három darab karórát lopott el, majd augusztus 27-én ismét betörte a bolt kirakatüvegét, de elvinni akkor semmit sem tudott. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a 12 bűncselekmény elkövetése során három esetben R. Bálintnak társa is volt. A 32 éves D. Marcell három kerékpár eltulajdonításában segédkezett neki.

R. Bálint ellen 12 rendbeli, D. Marcell ellen pedig három rendbeli dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az eljárást a rendőrség befejezte és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT