Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Május 26. 19:12, szerda | Kék hírek
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Vádat emeltek a Táton ittasan verekedő négyesfogat ellen

Vádat emeltek a Táton ittasan verekedő négyesfogat ellen

Az Esztergomi Járásbíróság bűnösnek mondta ki a vádlottakat és az egyik férfival szemben 2 év, 5 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki, további elkövetőkre jelentős pénzbírságot szabott ki.

Két nő és egy férfi 2019. december 7-én, 22 óra és 23 óra között már ittasan érkezett meg egy táti kocsmába, ahol már jelen volt a negyedik elkövető és a sértett.

Az egyik nő a pultnál álló sértetthez szólt, hogy miért nézi őt, amely után ez a nő és a férfi testvére odamentek a sértetthez, akivel vitatkoztak, eközben a férfi elkövető a mellkasánál fogva ellökte magától. Ezután a testvérek mindketten meglökték a sértettet, aki védekezésül megpróbálta lefogni a támadó férfit. Eközben a másik nő a sértett fejét legalább négy alkalommal kézzel megütötte.

A verekedés során a testvérpár ütlegelte együtt a sértettet, aki előbb a felállított karácsonyfának ütközött, majd a támadójával együtt a földre esett. Egy másik vendég a támadó férfit akarta megfékezni, ezért az egyik nő felé futott, lendületből belerúgott, és két kézzel ütlegelte. Eközben a támadó férfi a földön fekvő sértettet ütlegelte és bele is rúgott. A verekedésbe bekapcsolódott negyedik elkövetőként egy férfi, aki a földön fekvő sértettbe ugyancsak belerúgott, majd a sértettel verekedő férfit ütötte meg többször, és felé is rúgott.

A földön fekvő sértettet a két nő ezután is bántalmazta, egyikük belerúgott, a másik legalább öt alkalommal kézzel megütötte.
A verekedés során senki sem sérült meg.

Az Esztergomi Járásbíróság bűnösnek mondta ki a vádlottakat és az egyik férfival szemben 2 év, 5 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki, további két elkövetőt 600.000,- Ft összegű, egy nőt pedig 300.000,- Ft összegű pénzbüntetésre ítélt.

A határozat három elkövetővel szemben jogerőre emelkedett, egyik vádlott esetében az ügyész három nap gondolkodási időt kért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön