Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Szeptember 26. 11:17, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemelés a piliscsévi kocsmai vita és verés után

Vádemelés a piliscsévi kocsmai vita és verés után

Kocsmázás után rátámadt ismerősére egy piliscsévi férfi, a rendőrök választották szét őket, ez még tavasszal történt, de a rendőrség most zárta le az ügyet, amit vádemelésre továbbított az esztergomi ügyészségnek.

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 35 éves férfi ellen, aki még március 29-én italozást követően bántalmazta ismerősét. H. Tibor egy piliscsévi kocsmában szólakozott össze a sértettel, aki hogy elkerülje a verekedést, elhagyta az ivót. A feldühödött férfi azonban ezt nem hagyta annyiban, ismerőse után eredt és a kocsma előtti füves területen ütlegelni kezdte. A dühöngő férfit a helyszínre érkező rendőrök fékezték meg. H. Tibort elfogták és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A H. Tibor ellen – szabadlábon hagyása mellett – súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet szeptember 23-án vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.