Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Szeptember 26. 11:17, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemelés a piliscsévi kocsmai vita és verés után

Vádemelés a piliscsévi kocsmai vita és verés után

Kocsmázás után rátámadt ismerősére egy piliscsévi férfi, a rendőrök választották szét őket, ez még tavasszal történt, de a rendőrség most zárta le az ügyet, amit vádemelésre továbbított az esztergomi ügyészségnek.

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 35 éves férfi ellen, aki még március 29-én italozást követően bántalmazta ismerősét. H. Tibor egy piliscsévi kocsmában szólakozott össze a sértettel, aki hogy elkerülje a verekedést, elhagyta az ivót. A feldühödött férfi azonban ezt nem hagyta annyiban, ismerőse után eredt és a kocsma előtti füves területen ütlegelni kezdte. A dühöngő férfit a helyszínre érkező rendőrök fékezték meg. H. Tibort elfogták és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A H. Tibor ellen – szabadlábon hagyása mellett – súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet szeptember 23-án vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.