Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. Október 23. 08:01, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Vádemelés a tablettet és felvágottat lopó fiatal nő és férfi ellen

Vádemelés a tablettet és felvágottat lopó fiatal nő és férfi ellen

Üzletszerűen kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 21 éves férfi és egy 20 éves nő ellen.

A pár még július 14-én este ment be egy esztergomi bevásárlóközpontba, rövid ideig nézelődött az üzletben, majd két tablettet, felvágottat és egyéb termékeket tett a kosarába. A gyanúsítottak ezután különváltak és mindketten fizetés nélkül próbáltak meg távozni a boltból. Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai a biztonsági kamerán végigkövették az eseményeket, és a kijáratnál feltartóztatták a két személyt. Az őrök értesítették a rendőröket, akik F. Ferencet és S. Csillát előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek. Nem telt el sok idő és a szabadlábon védekező 20 éves nő újra lopott. S. Csilla egy héttel később egy dorogi élelmiszerüzletből tulajdonított el különböző élelmiszereket. S. Csilla ellen a fentieken túl üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított az Esztergomi Rendőrkapitányság. A rendőrség az eljárást befejezte és kedden vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.