Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 18. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemelés előtt a 16 éves tokodi tolvaj

Vádemelés előtt a 16 éves tokodi tolvaj

Befejezte a nyomozást a rendőrség annak a 16 éves tokodi fiúnak az ügyében, aki még tavasszal tört be szomszédjához, ahonnan kábeleket, lámpát és csapokat lopott.

Még május 3-án fogták el a dorogi rendőrök azt a 16 éves tokodi fiút, aki idős szomszédját lopta meg. A fiatalkorú fiú március 25-én átmászott szomszédja kerítésén és az udvaron lévő melléképületről lefeszítette a lakatot. Az ott található kábeleket, lámpát és két csaptelepet bepakolta egy zsákba, majd a lopott holmival együtt távozott. Nem tartogatta sokáig zsákmányát házuk kazánházában, azt másnap reggel eladta. A dorogi nyomozók a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt. A 16 éves tokodi fiút május 3-án otthonában fogták el a rendőrök, majd előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán a fiatalkorú fiú elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség a büntetőeljárást augusztus 13-án befejezte, és a nyomozati anyagokat vádemelési javaslattal megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.