Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. November 19. 09:51, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemelés előtt a csolnoki betörő pár

Vádemelés előtt a csolnoki betörő pár

Vádemelési javaslattal fejezte be a büntetőeljárást a rendőrség T. Tímea és P. Ádám ellen, akik még a nyáron törtek be egy csolnoki házba, ahonnan egyebek közt antik órát és ezüst gyertyatartót loptak el.

A 36 éves nő és a 29 éves férfi még július 16-án délelőtt az ablakon bemászva ment be egy csolnoki családi házba és onnan antik faliórát, ezüst gyertyatartót, evőeszközöket és szeszesitalt tulajdonított el. A dorogi nyomozók forró nyomon indultak a betörők felkutatására. A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően rövid időn belül azonosították és elfogták az elkövetőket. A két személyt előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.