Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Augusztus 24. 08:08, szombat | Helyi
Forrás: KEMRFK

Vádemelés előtt a dömösi betörőbanda - FOTÓK

Vádemelés előtt a dömösi betörőbanda - FOTÓK

Öt dömösi hétvégi házba tört be a 24 éves P. József, a 23 éves V. Dávid, a 37 éves H. István és 16 éves fiatalkorú társuk még decemberben. A gyanúsítottak most a bíróság előtt felelnek tettükért.

A betörésekről érkezett bejelentést követően a helyszínre kiérkező járőrök és a körzeti megbízott adatgyűjtést végezett és a közelben megtalálta a tolvajokat. A négy férfinél egy-egy kék színű nylon kukás zsák volt. Miután észlelték a feléjük tartó járőröket, megpróbáltak elfutni, közben a kezükben lévő zsákokat a földre dobták. Az intézkedő járőr ellenőrizte a földre tett zsákokat, amelyekben vágott kábeleket, akkumulátor töltőt és különböző ruhadarabokat talált, amelyek a környékbeli hétvégi házakból származtak. A négy elkövető közül hármat a helyszínen, negyedik társukat pedig még aznap dömösi otthonában elfogták. P. József és H. István nem most kerül először összetűzésbe a törvénnyel, ezért őket őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Vádemelés előtt a dömösi betörőbanda

P. József, V. Dávid, H. István és 16 éves társuk ellen üzletszerűen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség az ügyben a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Vádemelés előtt a dömösi betörőbanda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT