Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 24. 08:08, szombat | Helyi
Forrás: KEMRFK

Vádemelés előtt a dömösi betörőbanda - FOTÓK

Vádemelés előtt a dömösi betörőbanda - FOTÓK

Öt dömösi hétvégi házba tört be a 24 éves P. József, a 23 éves V. Dávid, a 37 éves H. István és 16 éves fiatalkorú társuk még decemberben. A gyanúsítottak most a bíróság előtt felelnek tettükért.

A betörésekről érkezett bejelentést követően a helyszínre kiérkező járőrök és a körzeti megbízott adatgyűjtést végezett és a közelben megtalálta a tolvajokat. A négy férfinél egy-egy kék színű nylon kukás zsák volt. Miután észlelték a feléjük tartó járőröket, megpróbáltak elfutni, közben a kezükben lévő zsákokat a földre dobták. Az intézkedő járőr ellenőrizte a földre tett zsákokat, amelyekben vágott kábeleket, akkumulátor töltőt és különböző ruhadarabokat talált, amelyek a környékbeli hétvégi házakból származtak. A négy elkövető közül hármat a helyszínen, negyedik társukat pedig még aznap dömösi otthonában elfogták. P. József és H. István nem most kerül először összetűzésbe a törvénnyel, ezért őket őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Vádemelés előtt a dömösi betörőbanda

P. József, V. Dávid, H. István és 16 éves társuk ellen üzletszerűen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség az ügyben a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Vádemelés előtt a dömösi betörőbanda

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.