Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Augusztus 05. 08:27, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemelés előtt a gázriasztó fegyveres esztergomi reklamáló

Vádemelés előtt a gázriasztó fegyveres esztergomi reklamáló

Gázriasztó fegyverrel próbálta meg nyomatékosítani még tavasszal egy esztergomi férfi, hogy cseréljék ki az általa vásárolt számítógép-alkatrészt az egyik üzletben. Most állhat a bíróság elé.

Gázriasztó fegyverével hadonászott még március 25-én Á. András egy esztergomi üzletben. A 38 éves esztergomi férfi így akarta rábírni az eladót, hogy cseréljen ki egy korábban nála vásárolt számítógép-alkatrészt. A termék nem felelt meg a gyanúsított elvárásainak, ezzel indokolta a cserét, az eladó viszont ezt kevés érvnek tartotta ahhoz, hogy újat adjon helyette, vagy visszafizesse a vételárat. A sértett, bár a gyanúsított viselkedése félelmet és megbotránkozást keltett benne, nem esett pánikba és hívta a rendőrséget. Ennek hallatán a feldühödött vevő, a vele érkező hölgy társaságában távozott az üzletből. Pár perccel később mindketten megjelentek az Esztergomi Rendőrkapitányságon, ahol előadták a maguk verzióját. A rendőrök meghallgatták őket, a gázriasztó fegyvert lefoglalták, majd az Esztergomi Rendőrkapitányság Á. András ellen – szabadlábon hagyása mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított. Az ügy vizsgálatát a rendőrség a múlt héten befejezte és vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT