Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 28. 09:06, péntek | Helyi
Forrás: KEMRFK

Vádemelés előtt a nyergesújfalui ámokfutó garázda

Vádemelés előtt a nyergesújfalui ámokfutó garázda

Biciklist támadt meg, ordítozott, kukákat borogatott, betörte egy autó üvegét, mindezt még télen tette egy fiatal férfi Nyergesújfalun, az esztergomi rendőrök előállították és most vádemelést javasolnak.

A gyanúsított ellen még február 14-én indított büntetőeljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, miután másokban riadalmat és megbotránkozást keltő viselkedése miatt előállították a rendőrök. A 21 éves L. Zsolt először egy kerékpárost „támadott” meg Nyergesújfalun. Ordítva futott a biciklis felé, majd mellé érve a földre rántotta. Az erősen ittas állapotban lévő gyanúsított ezt követően is folytatta ámokfutását, felborogatta az útjába került utcai kukákat. Az esztergomi rendőrök a tanúk által adott személyleírás alapján gyorsan elfogták a garázda személyt. Félmeztelenül találtak rá, fején és kezén vérző sebbel. Utóbbit akkor szerezte, mikor betörte egy ajtó üvegét.

L. Zsolt ellen – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság vétség, közlekedés biztonsága elleni bűntett és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség, melyben bíróság elé állítást javasolt az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT