Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 07. 09:12, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemelés előtt a sárisápi gázoló

Vádemelés előtt a sárisápi gázoló

Lezárta a rendőrség kedden annak a fiatal férfinek a büntetőeljárását, aki még májusban ütött el Sárisápon egy biciklist, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Még május 26-án okozott személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet a 20 éves P. Patrik, aki személygépkocsival közlekedett Sárisáp területén, amikor egy kereszteződésben nem biztosított elsőbbséget a balról érkező kerékpárosnak. Kihajtott a főútra és elsodorta a biciklist, aki az úttestre esett. A sofőr kiszállt a járműből, néhány szót váltott a sértettel, majd visszaült a kocsijába és elhajtott a helyszínről. A tokodi férfit még aznap este elfogták a rendőrök és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. P. Patrik gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. A rendőrség a büntetőeljárást kedden vádemelési javaslattal zárta le, és küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.