Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 13. 07:55, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemelés előtt az esztergomi betörő testvérpár

Vádemelés előtt az esztergomi betörő testvérpár

Lezárta az eljárást a rendőrség annak a testvérpárnak az ügyében, akik még tavasszal törtek be egy családi házba Esztergomban. Vasat és alumíniumot loptak, de sokáig nem örülhettek.

A 26 éves Sz. Gábor és a 23 éves Sz. József még március 19-én hatolt be egy esztergomi családi házba. A testvérpár az ablakot befeszítve jutott be a lakásba és onnan vas valamint alumíniumtárgyakkal távozott. Nem jutottak azonban messze a lopott holmival. A helyi körzeti megbízottak a bűnügyi osztály nyomozóival együttműködve pár órával később elfogták és előállították őket az esztergomi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit. Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség az eljárást augusztus 9-én befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.