Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. November 16. 08:07, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Vádemelést javasolnak a pálinkás tolvaj ellen

Vádemelést javasolnak a pálinkás tolvaj ellen

Pálinkát, szerszámokat, vízcsapot és edényeket is lopott. A dorogi nyomozók vádemelést javasolnak a 48 éves dorogi férfi ellen.

A gyanú szerint a tettes 2020. május 24-én este bement egy dorogi ingatlan udvarára, és onnan egy tárolóból szerszámokat, vízcsapokat, konyhai edényeket lopott el. A férfi a termékek egy részét magával vitte és azt később eladta, az értük kapott pénzt felélte. Amit nem vitt magával, azokat elrejtette, a tárgyak később előkerültek. A sértett másnap feljelentést tett a rendőrségen – közölte a rendőrség.

A dorogi egyenruhások azonosították a 48 éves helyi lakost, akit május 26-án gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók azt is megállapították, hogy B. Tivadar május 15-én is lopott ugyanabból a melléképületből.

Akkor pálinkát, színesfémet és szintén konyhai edényeket vitt magával. Az italt elfogyasztotta, a többi terméket eladta, a kapott pénzt elköltötte. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte. Ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek – tette hozzá a rendőrség.

Korábbi cikkek:

Autórongáló nagyit fogtak az esztergomi rendőrök

Kigyulladt egy társasház egyik lakása Dorogon

Kiderült, hogy miért történt hármas baleset Tokodaltárón

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.