Városlista
2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2019. November 14. 11:22, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Suzuki

Vagány motorról rántotta le a leplet a Suzuki – VIDEÓK!

Vagány motorról rántotta le a leplet a Suzuki – VIDEÓK!

Hivatalosan is lehullott a lepel az EICMA nemzetközi motorkiállításon az új Suzuki V-Strom 1050 motorkerékpárról, amely 2 variációban is elérhető lesz jövő év elejétől.

Az izgalmas vonalvezetésű kalandmotorok nem titkoltan a legendás DR Big és a DR-Z modelljeink nyomdokait követik, miközben számos kiegészítő és több tucat választható extrák sora mellett, modellenként 3 különböző színvilágot nyújtanak.

A Suzuki által elindított jellegzetes csőrös formatervezés, hű marad az elődök örökségéhez, miközben agresszívebbé és még merészebbé teszi az új generációs V-Strom motorjainkat. Az 1037 köbcentis V-Twin motor továbbfejlesztésre került, így nagyobb teljesítményt elérve már 106 lóerő biztosítja a hegycsúcsok meghódítását, miközben megfelel az EURO5 környezetvédelmi előírásoknak. Kiemelt szerepet szánva a túramotorok között, a legfejlettebb technikai megoldások ötvözik a felfrissített formai megoldásokkal tervezett motorkerékpárt, melynek célja a végtelen utak meghódítása, legmerészebb kalandjaink megvalósítása.

A gazdag felszereltségű ámde finom klasszikus jegyeket magán hordozó új V-Strom 1050/XT még változatosabbá teszi modellkínálatunkat, miközben számos új technológiát kínál a kalandorkedvű motorosok számára. Mostantól a legmerészebb kihívásainkat számos kényelmi és biztonsági extra segíti. Az új modellek számos kiegészítővel és rengeteg plusz extrával gazdagodtak, így a felszereltségi lista, már több mint félszáz (58 db) különböző kiegészítőt, valamint kényelmi eszközt vonultat fel.

Az alumínium váz és lengőkar kényelmes utazást biztosít a terepen, miközben sportos vezetési élményt nyújt a teljes sebességtartományban. A KYB fordított első villák teljes mértékben állíthatóak, lehetővé téve a felfüggesztés beállítását a motor preferenciája vagy a felhasználási feltételek függvényében.

A V-Strom1050/XT kényelmes ülései kevesebb fáradtsággal járnak, még a hosszú túrákon is, miközben az XT változat kényelmi extráit gyarapítja, hogy az ülésmagasság 20 mm-rel állítható.

A 20 literes üzemanyagtank bő 400 kilométeres hatótávolságot biztosít. Széria az USB töltő, az XT változat pedig további 12 V-os DC aljzattal is rendelkezik számos elektromos eszköz töltésére, illetve tápellátására.

Mindkét modell LED világítást kapott, mindemellett az XT változat LED indexekkel szerelt, valamint 50 mm-es tartományban szerszám nélkül állítható a szélvédő plexi magassága.

A többfunkciós LCD kijelző az összes szükséges információt tartalmazza. Letisztult és intuitív módon mutatja be az összes fontos információt.

A 3 állású mód vezérlővel (SDMS) három különböző motor karakterisztika áll rendelkezésre. A kormány bal oldalán található kapcsolóval kényelmesen változtatható az üzemmód és a beállítások. Az XT változatban pedig a sebességtartó automatika (Cruise control) a hosszú túrák átvezető szakaszainak kényelmért felel.

A Suzuki intelligens vezetési rendszer (SIRS) magában foglalja a vezérlőrendszerek sorát, hogy azok folyamatosan a legnagyobb biztonságot és kényelmes irányítást nyújtsák a túrák során. Olyan kiemelt fejlesztések jelennek meg a legújabb generációs XT motorjainkban, mint a visszagurulás gátló, ami akár egy emelkedőn való megállás során 30 másodpercig automatikusan működteti a hátsó féket, megakadályozva ezzel a jármű hátrafelé történő visszagurulását, valamint lehetővé téve a motoros számára, az emelkedőn való kényelmes elindulást.

Újdonság a Lejtmenet vezérlő, ami folyamatosan figyeli a jármű helyzetét, amikor az lejtőn halad. Fékezés esetén az elektronikus vezérlőegység szabályozza a fékhatást a kerekek együttes tapadásának érdekében. A technikák sorát a Terheléstől függő vezérlőrendszer követi. A rendszer az optimális fékezést biztosítja a terhelési körülmények függvényében. Az ABS pedig 2 állásban állítható.

Az XT változat további extráit gyarapítja a középállvány, a kézvédő, az alumínium kartervédő és a bukócső, amit akár doboz szettel és ködlámpával egészíthetünk ki extraként.

A V-Strom 1050XT az alábbi színekben elérhető:
- Champion Yellow
- Brilliant White / Glass Blaze Orange (HERITAGE SPECIAL)
- Glass Sparkle Black

A V-Strom 1050 az alábbi színekben elérhető:
- Glass Sparkle Black / Pearl Brilliant White
- Glass Sparkle Black / Solid Iron Gray
- Glass Sparkle Black

Bemutatunk továbbá néhányat a Suzuki jövő évi színvariációiból, amivel azon rajongók kedvére teszünk, akik a stílusuknak leginkább megfelelőre vágynak.

A vérbeli sport-roadster, a GSX-S1000, új ezüst-szürke fényezéssel is elérhető lesz a 2020-as kínálatunkban.

Az utcai ragadozó, a GSX-S750 új kettős fehér-piros fényezéssel is elérhető lesz a 2020-as kínálatunkban.

A klasszikus SV650 új ezüst-szürke alapszínben és kék színű vázzal is elérhető, továbbá újra kínáljuk teljes fekete fényezéssel a modellt.

A sportos, café-racer kategória képviselője, az SV650X fekete színben és barna színű varrott üléssel érhető el 2020-ban

Az okos városi közlekedést kínáló robogónk, az ADDRESS 110 sötétkék színben is elérhető lesz 2020-ban.

A V-Strom 1050/XT modell hazánkban a következő év tavaszától lesz elérhető.

Címkék: bemutató, motor, suzuki

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 16. 06:52, szombat | Helyi

Jövő nyárig lezárják az autós forgalom elől a Deák Ferenc utcát

2021. október 18-tól, előreláthatólag 2022. június 30-ig közmű- és útépítéssel összefüggő munkálatok végzése miatt a gépjárműforgalom elől lezárásra kerül Esztergomban a Deák Ferenc utca egy szakasza.

2021. Október 15. 16:53, péntek | Helyi

Tájékoztató a társasházakban élők számára a szelektív-hulladékszállítás változásairól

Esztergom Város Önkormányzat képviselő-testülete a 237/2021. (VIII.27.) határozatában döntött a szelektív-hulladékgyűjtő szigetek végleges megszüntetéséről 2021. október 17. napjáig.

2021. Október 15. 08:39, péntek | Helyi

A helyi rendőrök elfogták az esztergomi piacon vandálkodót

Őrizetbe vették a nyomozók azt a férfit, aki korábban az esztergomi piacon több pavilont feltört. A gyanúsítottnak további vagyon elleni bűncselekmények is a számlájára írhatók.

2021. Október 15. 08:22, péntek | Helyi

Sakkversenyek futószalagon Esztergomban

Az Esztergomi Sakk Club az NB II-ben megkezdte a szereplését a 2021/2022-es bajnokságban, az első fordulóban Naszályra utaztak sakkozóink a tavaly még NB I-ben vitézkedő Géniusz Tata-Naszály csapatához.