Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2021. Május 03. 11:34, hétfő | Belföld
Forrás: Telex

Vakcinát is választhat mától az EESZT oltási időpont foglaló felületén

Vakcinát is választhat mától az EESZT oltási időpont foglaló felületén

Mára új funkcióval bővült az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér oldala, az újítás az, hogy mostantól már vakcinatípusra is lehet szűrni.

Hétfőre új funkcióval bővült az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) felületén található oltási időpontfoglaló rendszer. Az új menüpontban lehetőség van a vakcina típusának megválasztására az időpont foglalásakor. Jelenleg két oltóanyag, az AstraZeneca és a Sinopharm közül lehet választani, de a helyzet idővel változhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 06:00, hétfő | Belföld

Nagyon erős UV-B sugárzás várható hétfőn több helyen

Nagyon erős, a figyelmeztetési kritériumot meghaladó UV-B sugárzás várható hétfőn Magyarország több régiójában - közölte a HungaroMet vasárnap az MTI-vel.

2024. Június 24. 06:00, hétfő | Belföld

Nyáriasan meleg idő várható június utolsó hetében

Sok napsütés várható 30 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel, de a hét közepén többfelé kell záporra, zivatarra, helyenként felhőszakadásra, jégesőre számítani.

2024. Június 23. 09:23, vasárnap | Belföld

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését, az elindított toborzó kampányban pedig várják azokat, akik hozzá szeretnének járulni Magyarország védelméhez

2024. Június 23. 09:21, vasárnap | Belföld

Meteorológia: megdőlt az országos melegrekord szombaton

Az előzetes adatok szerint megdőlt a 24 éves országos melegrekord szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán szombat délután.