Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 10. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Válságba kerülhet Tom Cruise házassága

Válságba kerülhet Tom Cruise házassága

Tom Cruise és Katie Holmes kezd eltávolodni egymástól. A színésznő nem tűri férje követelőzését, ő viszont azt nem hajlandó elfogadni, hogy nincs minden úgy, ahogy ő akarja.

Tom Cruise és Katie Holmes házassága évekig az egyik legszorosabb hollywoodi párkapcsolatnak számított. Az elmúlt hónapokban azonban a 33 éves színésznő feltűnően távolodni kezdett férjétől, és ezt az ismerősök szerint a 49 éves sztár egyre rosszabbul viseli.

Holmes ezidáig szinte mindig Cruise mellett volt: nemcsak utazásaira, hanem a forgatásokra is elkísérte, azonban legutóbbi filmje készítése során már szinte alig tűnt fel, és erre jó oka is volt. "Lassan öt éve házasok, és Katie-nek most már elég az önbizalma hozzá, hogy hátat fordítson, ha Tom elveszti a fejét - mondta el egy bennfentes. - Ilyesmire pedig mostanában elég gyakran sor kerül, Tom ugyanis szeretné, ha a gyereküknek, Surinak kistestvére születne, de borzasztóan erőszakosan követelőzik, ami Katie-nek nagyon nem tetszik."

Hogy mindez hová fog vezetni, abba az ismerősök sem mernek belegondolni, de a legtöbbjük rosszat sejt, Holmes viselkedése ugyanis csak még jobban felbőszíti Cruise-t. "Teljesen kifordult önmagából - mondta el a barát. - Máskor barátságos, de mostanában olyan, mint egy primadonna. Kikötötte, hogy a forgatásokon senki nem szólhat hozzá, csak az, akit ő megszólít. Nem enged be a stúdióba fényképezőgépeket és telefonokat, enni-inni csak akkor szabad, ha engedélyt ad rá, a későket pedig azonnal kirúgatja. Nem lehet bírni vele. Katie viszont nem jár a kedvében, sőt egyre jobban kerüli."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára