Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2017. Augusztus 28. 08:45, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Koller József

Változások után kezdi a bajnokságot a kemény Vitézek-sereg

Változások után kezdi a bajnokságot a kemény Vitézek-sereg

Több változáson is átesett a Vitéz-keret. A játékosok edzőmeccs után pedig szeptember közepén kezdik a bajnokságot.

Augusztus 3-án évadnyitó közgyűléssel indult az Esztergomi Vitézek RAFC csapatának felkészülése a 2017-2018 bajnoki évad őszi fordulójára.

A heti három edzéssel készülő Vitézek augusztus 11-én, 12-én és 13-án Esztergomban bentlakásos edzőtáborozáson vettek részt, mely során igen komoly fizikai és technikai megterhelésben részesültek a játékosok. Kitűnő a hangulat és jó a csapategység. Az idősebb játékosok Heckel Zoltán, Koller Zoltán, Suiogán Károly a csapat rendelkezésére állnak, a több éve együtt játszó fiatalok óriási erőt és előnyt képviselnek, valamint számítani lehet az eddig is a Vitézeknél játszó Florin Fantanaru, Andrei Iftode, Robota Octivian Dimitru, Bogdam Stamatin, valamint Raul Zaiba román játékosokra. Viszont Kiss Kornél a csapat biztos szélső-rugó játékosa Budapestre költözésével az Exilesben játszik tovább, Sodlada szerződése pedig lejárt. Ő Angliában folytatja, de szeptember közepétől Hajdú és Mándoki is Angliába költöznek.

A csapat a felkészülés érdekében 24-én az igen megerősödött Battával találkozott idegenben, ahol biztató játékot mutatva minimális vereséget szenvedett. Sajnos a beteg Stigmajer Márk nem tudott játszani, Rácz Regő pedig sérült. A bajnokság szeptember 16-án kezdődig Kecskeméten, addig is intenzív munkával készül a csapat Sölösi László irányításával. Cél az első három hely valamelyike.

Edzőmérkőzés:
2017 08 24 Százhalombatta 100 néző. Vezette Böröndi 33-28

Vitézek

Németh, Szakály, Hajdú, Csapó, Jámbor, Ágotai, Lovasi, Koller, Mándoki, Böhm, Suiogan K, Remsik, Kuruc, Sovány, Suiogan T.
Célok: Sovány 14, Suiogan T 7, Csapó 7.
Edző Sölösi László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.