Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR
Forrás: (x)

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

Április vége óta szállítunk Az Otthon íze konyhájáról melegételt az esztergomi, a dorogi, táti és tokodi otthonokba. Mára közel napi 500 adagot készítünk a volt Királyok fogadójában. Sokszor, sokan kérdezték már, hogy fizikailag hol található a konyha, ahol napról napra Balázs és Guszti készíti a finomabbnál finomabb, házias receptek alapján készülő ételeket. Újra és újra elmondjuk ilyenkor, hogy az étteremrész külön nem üzemel, a konyha Aranyhegyen található, ahonnan csak kiszállítást vállalunk.

Vásárlóink visszajelzéseire folyamatosan reagálunk, a kevésbé kedvelt ételeket kivezetjük az étlapról, amit viszont sokan javasolnak és konyhatechnológiailag megoldható, felvesszük a kínálatunkba. Hagyomány lett, hogy minden héten játszunk a Facebookon, ahol egyheti ajándék menüt nyerhet a szerencsés kiválasztott. A sorsolást minden esetben egy online sorsoló automata segítségével végezzük, melynek eredményét még aznap közöljük a nyertessel és kitesszük a facebookra is.
Ettől a héttől már A és B menü választhatnak régi és új vásárlóink, 4 hetes menünket tartalmazó étlapunkat pedig szórólap formájában is kézbesítjük a szállítási területen, de a www.azotthonize.hu weboldalon minden régebbi, aktuális és jövőbeni kínálatunkat megtekinthetik az érdeklődők. Már dolgozunk azon, hogy a két menü szabadon kombinálható legyen, és a vásárlók szabadon állíthassák össze a kedvükre való heti sorozatot. Pár héten belül már így rendelhetnek telefonon és interneten is vásárlóink.

Nyugdíjas vásárlóink élethelyzetére reagálva van már mód arra is, hogy két nyugdíj között, előre megrendelve a menüt egy, a vásárló által kiválasztott időpontban előre, vagy utólag fizessenek az ételért. Ezzel kapcsolatban telefonon érdemes felvenni a kapcsolatot diszpécserünkkel, a mindig mosolygós Karinával, aki sok régebbi vevőnket már névről ismeri és személyes igényeiket a szállítással kapcsolatban azonnal rögzíti. Cukorbeteg vásárlóink kérhetik a kiszállítást konkrét időpontra, ezt szintén telefonon érdemes kérni.

Hamarosan bevezetésre kerül a szépkártya elfogadása is, ezzel kapcsolatban az adminisztrációt intézzük, aminek sajnos megvan a maga ideje, ezen gyorsítani nem egyszerű dolog.

www.azotthonize.hu

Rendelés leadása: +36 70 422 5009Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Június 14. 07:34, vasárnap | PR

Újranyitott az ingyenes tanácsokat adó JOGpont iroda Esztergomban

Ismét nyitva várják Önöket a JOGpont irodák, és a Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálat is folytatja működését.