Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Május 29. 05:02, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Várandós kismamára és párjára támadt két férfi Mogyorósbányán

Várandós kismamára és párjára támadt két férfi Mogyorósbányán

Egy várandós kismamát és párját szemelte ki az a két garázda férfi, akik azt nehezményezték, hogy nem hangoskodhatnak a mogyorósbányai sörözőben. A két férfit kedden közmunkára ítélte az esztergomi bíróság.

Az élettársak albérletben laktak Mogyorósbányán egy házban, aminek utca felőli részén egy söröző üzemel. 2018. május elsején este a nő az albérletből átment a sörözőbe és megkérte a pultost, hogy halkítsák le a zenét, mivel a falon keresztül áthallatszik a lakásba és zavarja őket – számolt be az eset részleteiről a Tatabányai Törvényszék.

Hozzátéve, hogy kis idő elteltével az albérlet és a söröző közös falán a pár dübörgésre lett figyelmes, mire mindketten átmentek a sörözőbe és ismét szóvá tették a hangoskodást, szóváltásba keveredtek az ittas állapotban lévő elsőrendű és másodrendű vádlottakkal.

A pár a további konfliktus elkerüléséért visszamentek az albérlet udvarára. Eközben az elsőrendű vádlott a férfi ingatlan előtt parkoló kocsijának motorháztetejére kézzel ráütött, majd felugrott rá.

Ennek hangjára az albérlők visszafordultak és ki akartak menni a kapun. A kilépő férfit az elsőrendű vádlott ellökte, majd a másodrendű vádlott a földön fekvő férfi arcát megrúgta. Ekkor a nő a vádlottak és az élettársa közé állt, így a férfi fel tudott állni a földről és az élettársával együtt visszamentek az albérlet udvarára. Az elsőrendű vádlott a kapun belépő várandós állapotban lévő nőre rányomta a kaput.
Miután a pár bejutott az udvarra, a másodrendű vádlott a söröző teraszáról az albérlet udvarára dobta a szemeteskukát és egy díszhordót.

Az Esztergomi Járásbíróság május 28-án az elsőrendű vádlottat 280 óra közérdekű munkára, a másodrendű vádlottat pedig 200 óra közérdekű munkára ítélte társtettesként elkövetett garázdaság vétsége miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.