Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2014. Március 10. 09:47, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vascsővel és baseballütővel akartak bosszút Esztergomban

Vascsővel és baseballütővel akartak bosszút Esztergomban

Vascsővel és baseballütővel támadt a sértettekre két fiatal Esztergomban vasárnap. A gyanúsítottak az apjukat ért sérelmeket akarták megtorolni.

Vascsővel és egy baseballütőhöz hasonló fa husánggal érkezett egy testvérpár egy esztergomi szórakozóhelyhez március 9-én hajnalban. A 18 éves K. József és 17 éves öccse revánsot akart venni, a kocsmában szórakozók ugyanis pár órával korábban bántalmazták apjukat. A fiatalkorú az italozó előtt combon rúgott egy, az ajtó előtt álló nőt, majd a nála lévő vascsővel megütötte annak élettársát is. A testvérpár ezt követően hazament. Innen állították elő őket a rendőrök az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Tagadták a bűncselekmény elkövetését. A testvérpár az ellenük folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.