Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Október 25. 07:25, kedd | Belföld
Forrás: OrintPress

Végleg megszűnik az Electro World

Végleg megszűnik az Electro World

Nem sikerült csődvédelembe menekülnie az áruházait sorra bezáró Electro Worldnek. A magyarországi cég ellen a Pest Megyei Bíróság megindította a felszámolási eljárást.

Az elektronikai termékek árusításával foglalkozó cég működése során sohasem termelt nyereséget, árbevétele 2008-ig folyamatosan bővült, abban az évben meghaladta a 20 milliárd forintot.

Utána viszont a cég masszívan veszteséget termelt. A mínusz rendre meghaladta az egymilliárd forintot. A cégcsoport a vezetők szerint azért lett fizetésképtelen, mivel kivonult mögüle az angol befektető, illetve a válság miatt visszaesett a forgalom.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.