Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Január 04. 08:42, szerda | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Vérbeli versenyző: Lamborghini Gallardo LP600 GT3 - FOTÓK

Vérbeli versenyző: Lamborghini Gallardo LP600  GT3 - FOTÓK

Továbbcsiszolta tavalyi gyöngyszemét a Reiter Engineering.

Szinte napra pontosan egy évvel a Reiter Engineering 2011-es Lamborghini Gallardo LP600+ GT3 versenycsomagjának bemutatása után megjelent az idei évre szánt okosítás. Komoly változtatásokkal készül a cég a 2012-es utcai versenyautó tuningjával kapcsolatban, ugyanis ezúttal a hosszú idejű versenysorozatok teljesítése a cél.

- A megrendelőink és mi magunk is bebizonyítottuk már, hogy a Gallardo egy biztonságos és gyors autó a rövidtávú versenyeken - magyarázta Hans Reiter a következő kitűzött terv mivoltát. - Most az igazán hosszú távú futamokon is sikeresek akarunk lenni. A célunk egy megbízható 24 órás versenyautó elkészítése, mely ráadásul a győzelemért szállhat harcba - tette hozzá a tuningcég vezetője.

A cikket tovább olvashatja az Autolabor.hu oldalon.

Címkék: Lamborghini

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.