Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2020. Május 13. 06:16, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Verekedésbe torkollott egy élettársi kártyaparti Esztergomban

Verekedésbe torkollott egy élettársi kártyaparti Esztergomban

Az agressszív férfi többször ököllel ütött, a nő karmolt.

A férfi és élettársa március 7-én este együtt kártyáztak és italoztak, amely után Esztergom belvárosában egy sörözőben veszekedtek egymással – közölte az ügyészség.

A vitatkozás a két fél között kölcsönös volt, egyre hevesebbé vált, ezért március 8-án hajnali 3 óra körül mindannyian elhagyták a sörözőt és a belváros irányába indultak. Az utcán férfi arcon ütötte élettársát, aki az ütéstől kibillent egyensúlyából és a falnak esett.

Két férfi próbálta a vádlottat féken tartani, eltávolítani nőtől, ez azonban nem sikerült nekik, mivel a vádlott egyre agresszívabbé vált, szitkozódva a távolodó asszony után ment és a ruházatánál fogva rángatta, majd egy padra lökte, ahol ököllel több ütést is mért a nő felsőtestére, fejére. A nő védekezésképpen megütötte, megkarmolta a vádlottat, aki ennek ellenére sem hagyott fel agresszív viselkedésével.

A nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban magánindítványát a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt nem kívánta előterjeszteni.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje – tette hozzá a vádhatóság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.