Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2013. Július 29. 07:40, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Veréssel akarták rendezni a pénzügyi vitát dorogi fiatalok

Veréssel akarták rendezni a pénzügyi vitát dorogi fiatalok

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítja a dorogi rendőrség a 22 éves O. Szabolcsot és a 21 éves Sz. Pétert. A két férfi szombat este bántalmazta ismerőseit Tokodaltáró belterületén.

A sértettek hazafelé tartottak. Mikor elhaladtak a kocsma mellett, észrevették őket a gyanúsítottak. Először csak szóváltás alakult ki közöttük és úgy tűnt, hogy a vita ennél tovább nem fajul. Pár perccel később és néhány utcával arrébb azonban O. Szabolcs és Sz. Péter beérték ismerőseiket, majd váratlanul bántalmazni kezdték őket. A két bántalmazott értesítette a rendőröket, akik otthonuk előtt elfogták a bántalmazókat. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Mint kiderült a gyanúsítottak egy pénzügyi vitát szerettek volna rendezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.