Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Július 29. 07:40, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Veréssel akarták rendezni a pénzügyi vitát dorogi fiatalok

Veréssel akarták rendezni a pénzügyi vitát dorogi fiatalok

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítja a dorogi rendőrség a 22 éves O. Szabolcsot és a 21 éves Sz. Pétert. A két férfi szombat este bántalmazta ismerőseit Tokodaltáró belterületén.

A sértettek hazafelé tartottak. Mikor elhaladtak a kocsma mellett, észrevették őket a gyanúsítottak. Először csak szóváltás alakult ki közöttük és úgy tűnt, hogy a vita ennél tovább nem fajul. Pár perccel később és néhány utcával arrébb azonban O. Szabolcs és Sz. Péter beérték ismerőseiket, majd váratlanul bántalmazni kezdték őket. A két bántalmazott értesítette a rendőröket, akik otthonuk előtt elfogták a bántalmazókat. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Mint kiderült a gyanúsítottak egy pénzügyi vitát szerettek volna rendezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.