Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. December 22. 08:01, vasárnap | Helyi
Forrás: KEMRFK

Veréssel akarták rendezni a vitát – most garázdaságért felelhetnek

Veréssel akarták rendezni a vitát – most garázdaságért felelhetnek

Veréssel akarták rendezni a vitát három férfi még a nyáron Tokodaltárón. A rendőrség az ügyet lezárta és vádemelési javaslattal elküldte az ügyészségnek.

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítja a rendőrség a 22 éves O. Szabolcsot, az 53 éves O. Ferencet és a 21 éves Sz. Pétert. A három helyi férfi július 27-én este ismerőseit bántalmazta Tokodaltáró belterületén. A sértettek hazafelé tartottak, mikor szóváltás alakult ki köztük és a gyanúsítottak között. A vita után a sértettek továbbindultak, de pár perccel később és néhány utcával arrébb O. Szabolcs, O. Ferenc és Sz. Péter beérte és bántalmazta őket. A két sértett értesítette a rendőröket, akik még aznap otthonuk előtt elfogták a bántalmazókat. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség a büntetőeljárást a minap befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.