Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Május 23. 11:10, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/iparkamara

Versenyképes vállalkozókat képez a kamara – elsőként megyénkben indult a program

Versenyképes vállalkozókat képez a kamara – elsőként megyénkben indult a program

Az országban elsőként a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdte a vállalkozók digitális továbbképzését az internetes marketing területén - mondta a tanfolyam második előadásán kedden a kamara elnöke.

Dr. Szerencsés László kifejtette, korábban a kamara Esztergomban, Komáromban és Tatabányán szervezett két-két előadást a Vállalkozz Digitálisan programsorozat keretében. A mostani kezdeményezéssel a korábbi előadássorozat egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó témájában nyújtanak elmélyültebb ismereteket a jelentkezőknek.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke is üdvözölte a részvevőket, és köszönetet mondott a szervezőknek, mivel a kamara kötelező feladatain túl is dolgozik azért, hogy a kis és középvállalkozások javítsák informatikai képességeiket, ezzel növeljék versenyképességüket. A közgyűlés elnöke hozzátette, a mai vállalkozási környezetben internetes jelenlét nélkül szinte már nem is beszélhetünk felelős cégmenedzselésről.

Mészárosné Borbás Orsolya, a Mimézis Kft online marketing szakértője a résztvevőkkel megismerteti az internetes reklám mindenki számára elérhető, költségtakarékos megoldásait, a Google és a Facebook lehetőségeit. Mindazok számára hasznos a program, akik már rendelkeznek saját weboldallal, vagy rövidesen tervezik, de a benne rejlő lehetőségeket eddig nem tudták kiaknázni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.