Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2013. Február 26. 07:56, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Veszélyes láthatatlan kátyúk – eső várható

Veszélyes láthatatlan kátyúk – eső várható

Újabb esőt ígérnek a meteorológusok, ezért az utakon továbbra is kiterjedt víztócsákkal találkozhatunk. Ezek nem megfelelő vezetés mellett balesetveszélyessé tehetik a közlekedést.

Komoly kárt okozhatnak a mély kátyúk is, melyek megteltek esővízzel, így nehezen érzékelhetők. Az elmúlt 24 órában a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén mindössze kettő anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma erősen felhős vagy borult idő várható és többfelé valószínű eső, zápor. Nyugaton jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Az északkeleti, északi szél helyenként megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16, nyugaton, délnyugaton 5 és 9 fok között várható. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő.Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 09:00, kedd | Helyi

Ideiglenes vasúti átjáró lezárás Kertvárosban

Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót – közölte az esztergom.hu oldal kedden.

2020. Június 02. 05:33, kedd | Helyi

Újraindult a teherkomp Esztergom és Párkány között

Az esztergomi teherkomp kedd reggeltől újra szállítja az árukat – jelentette be Völner Pál közösségi oldalán.

2020. Június 02. 04:54, kedd | Helyi

Új klippel jelentkezett a Tűzkerék XT - VIDEÓ

Hosszú idő óta először jelentkezett újdonsággal a Tűzkerék XT, új köntösben jelent meg a banda Csontváz blues című dala.

2020. Június 01. 10:08, hétfő | Helyi

Kinyitott a Pala!

Szerencsére megérkezett a napsütés a mai nyitásra, így az idő ideális egy jó napozáshoz és a bátrabbak még csobbanhatnak is a 18 fokos frissítő szép tiszta vízben - olvasható a Szent István Strandfürdő közösségi oldalán.