Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2019. Szeptember 01. 10:33, vasárnap | Helyi
Forrás: infovárosok/Fotók:facebook/Romanek Etelka

Veterán autók lepték el a várost - FOTÓK

Veterán autók lepték el a várost - FOTÓK

A Bazilika parkolója volt szombaton a végállomása az idei Cross Hungary országkerülő veterán autós túra második futamának.

A METABOND Cross Hungary túra nem a sebességről és nem a minél rövidebb idő alatt teljesített útról, hanem a kulturális értékek megismeréséről szól, egy baráti társaságoknak, családoknak szánt autós túra, amely kulturális vetélkedővel egybekötve mutatja meg hazánk legszebb tájait, történelmi, irodalmi és épített örökségeit – számolt be az eseményről Romanek Etelka polgármester közösségi oldalán.

Kitérve arra, hogy a túrára két kategóriában lehetett jelentkezni, az 1999. január elsejét követően gyártott hobbiautók mellett az 1998. december 31-ét megelőzően gyártott nosztalgiaautók vehettek részt a Bátaszék-Esztergom közötti túrán.

A Cross Hungary-t idén két futam keretén belül rendezték meg, májusban a Szob-Baja közti szakaszon túráztak a résztvevők, akik a két futam során összesen 1700 kilométert autóztak.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 09. 14:02, csütörtök | Helyi

Tóth Vera Együtt mEgyünk - Kiskoncert és nagy borélmény Esztergomban

Tóth Vera és Quartet-je lélegzetelállító koncertje borkóstolóval vagy egy ötfogásos borvacsorával, melyet PalKonyha, Panzió, Speizzel álmodott meg az esztergomi Rózsakert Étterem.

2020. Július 09. 10:36, csütörtök | Helyi

Kijött a rácsok mögül és újra lopott - pálinkát és amit ért

Februárban kiengedték májusban már újra lopott a visszaeső tolvaj. Az Esztergomi Járási Ügyészség a letartóztatása hosszabbítására tett indítványt.

2020. Július 09. 10:25, csütörtök | Helyi

Garázsba tört be, 24 órán belül elfogták

Egy kertvárosi garázsból lopott a 32 éves férfi.

2020. Július 09. 05:00, csütörtök | Helyi

Íme a Szent István Napi Zenei Fesztivál programja!

A következő koncertekkel készül a Fesztiválsziget idén augusztusra!