Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2015. Augusztus 18. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Világhírű személyiségek Esztergomban

Világhírű személyiségek Esztergomban

Világhírű személyiségek Esztergomban - Hírességekről, közéleti személyiségekről, királyi családokról, politikusokról készült portrék a Tár-Lak Szalon augusztus 24-től.

Hírességekről, közéleti személyiségekről, királyi családokról, politikusokról készült portrékat mutat be az esztergomi Tár-Lak Szalon augusztus 24-én 18 órai kezdettel Az érsekújvári származású, Londonban élő Deme Dániel fotóst ismerheti meg a közönség.

Thor Tamás, az érsekújvári ArtKorzó vezetője és Telek Lajos a Watson.sk hírportál - Egy csésze kávé rovat szerkesztőjének köszönhetően sikerült felvenniük a kapcsolatot, és egyeztetni a szabadságát Érsekújvárban töltő fényképésszel.

Érdekes életútjáról és a fényképezésről is szívesen beszélt Deme Dániel (a kiállítás megnyitójára érkező vendégeknek). Doktori címét az evangélikus teológiai karon szerezte meg Londonban. Oktatott harcművészetet, és japán nyelvtudásának köszönhetően Prágában idegenvezetőként is dolgozott. Deme Dániel tizenöt éve foglalkozik fotózással, diplomáciai fotósként vált ismertté. Rendezvényeken is fotóz, és számos felkérést kap a sajtótól. Az esztergomi közönség trónörökösökről, politikusokról készült felvételeket láthat a Tár- Lak Szalonban . Vlagyimir Putyin orosz elnök portréja mellett helyet kapott egy Peléről, készült felvétel, egy másik képen Erzsébet királynő száll ki hintójából a lakájok kíséretében. Deme Dániel fotózta az angol királyi család tagjait, lencsevégre kapta Dustin Hoffmant, Michael Jacksont, Robbie Williamst, és három amerikai elnököt fényképezett. A kiállítást szeptember 6-ig láthatja a közönség az esztergomi Tár- Lat Szalonban .Thor Tamás és a KultúrKorzó valamint az Esztergomi Tár - Lak Szalon szeretnék a közeljövőben szorosabbra fűzni a barátságot kapcsolatot építeni.

Telek LajosEzek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 07:00, vasárnap | Helyi

Esztergomi leves - Recept!

Ezzel a receptemmel történelmet írok, mert a szülővárosomról neveztem el. Természetesen a recept saját ötlet – írta Nagy Csaba a recept megosztója.

2020. Augusztus 09. 05:00, vasárnap | Helyi

Kihívás – akadály – győzelem és jótékonyság!

Ez vár a résztvevőkre szeptember 5-én a Fair Play Sportegyesületet Adrenaline akadályfutó versenyén Bajót mellett Szarkáspusztán.

2020. Augusztus 08. 08:40, szombat | Helyi

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak az esztergomi rendőrök a közterület-felügyelet munkatársaival közösen, amelynek során a megállási és várakozási tilalmak megszegését helyezték előtérbe.

2020. Augusztus 08. 07:49, szombat | Helyi

Újabb ittas vezetőt fogtak

Egy 73 éves férfinél jelzett a szonda.