Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2015. Augusztus 18. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Világhírű személyiségek Esztergomban

Világhírű személyiségek Esztergomban

Világhírű személyiségek Esztergomban - Hírességekről, közéleti személyiségekről, királyi családokról, politikusokról készült portrék a Tár-Lak Szalon augusztus 24-től.

Hírességekről, közéleti személyiségekről, királyi családokról, politikusokról készült portrékat mutat be az esztergomi Tár-Lak Szalon augusztus 24-én 18 órai kezdettel Az érsekújvári származású, Londonban élő Deme Dániel fotóst ismerheti meg a közönség.

Thor Tamás, az érsekújvári ArtKorzó vezetője és Telek Lajos a Watson.sk hírportál - Egy csésze kávé rovat szerkesztőjének köszönhetően sikerült felvenniük a kapcsolatot, és egyeztetni a szabadságát Érsekújvárban töltő fényképésszel.

Érdekes életútjáról és a fényképezésről is szívesen beszélt Deme Dániel (a kiállítás megnyitójára érkező vendégeknek). Doktori címét az evangélikus teológiai karon szerezte meg Londonban. Oktatott harcművészetet, és japán nyelvtudásának köszönhetően Prágában idegenvezetőként is dolgozott. Deme Dániel tizenöt éve foglalkozik fotózással, diplomáciai fotósként vált ismertté. Rendezvényeken is fotóz, és számos felkérést kap a sajtótól. Az esztergomi közönség trónörökösökről, politikusokról készült felvételeket láthat a Tár- Lak Szalonban . Vlagyimir Putyin orosz elnök portréja mellett helyet kapott egy Peléről, készült felvétel, egy másik képen Erzsébet királynő száll ki hintójából a lakájok kíséretében. Deme Dániel fotózta az angol királyi család tagjait, lencsevégre kapta Dustin Hoffmant, Michael Jacksont, Robbie Williamst, és három amerikai elnököt fényképezett. A kiállítást szeptember 6-ig láthatja a közönség az esztergomi Tár- Lat Szalonban .Thor Tamás és a KultúrKorzó valamint az Esztergomi Tár - Lak Szalon szeretnék a közeljövőben szorosabbra fűzni a barátságot kapcsolatot építeni.

Telek LajosEzek érdekelhetnek még

2021. Január 27. 17:06, szerda | Helyi

Elindult a Tisztítsuk meg az Országot projekt Esztergomban - FOTÓK

Sikeres pályázat eredményeként elindulhat Esztergomban a „Tisztítsuk meg az Országot” projekt I. üteme, melynek célja az illegálisan lerakott hulladékkal szennyezett területek megtisztítása.

2021. Január 27. 11:05, szerda | Helyi

Újabb eltűntet keresnek az esztergomi rendőrök!

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi tartózkodási helyének megállapítása érdekében.

2021. Január 27. 07:47, szerda | Helyi

Ismét halálos gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

Gázolás miatt késnek a vonatok a az esztergomi és a váci vonalakon.

2021. Január 27. 07:41, szerda | Helyi

Kötelező ebösszeírás kezdődik Esztergomban

Ebösszeírást végez az esztergomi önkormányzat az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvény alapján február 1. és 2021. április 15. között. Elmulasztása állatvédelmi bírság kiszabását vonhatja maga után.