Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2015. Augusztus 18. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Világhírű személyiségek Esztergomban

Világhírű személyiségek Esztergomban

Világhírű személyiségek Esztergomban - Hírességekről, közéleti személyiségekről, királyi családokról, politikusokról készült portrék a Tár-Lak Szalon augusztus 24-től.

Hírességekről, közéleti személyiségekről, királyi családokról, politikusokról készült portrékat mutat be az esztergomi Tár-Lak Szalon augusztus 24-én 18 órai kezdettel Az érsekújvári származású, Londonban élő Deme Dániel fotóst ismerheti meg a közönség.

Thor Tamás, az érsekújvári ArtKorzó vezetője és Telek Lajos a Watson.sk hírportál - Egy csésze kávé rovat szerkesztőjének köszönhetően sikerült felvenniük a kapcsolatot, és egyeztetni a szabadságát Érsekújvárban töltő fényképésszel.

Érdekes életútjáról és a fényképezésről is szívesen beszélt Deme Dániel (a kiállítás megnyitójára érkező vendégeknek). Doktori címét az evangélikus teológiai karon szerezte meg Londonban. Oktatott harcművészetet, és japán nyelvtudásának köszönhetően Prágában idegenvezetőként is dolgozott. Deme Dániel tizenöt éve foglalkozik fotózással, diplomáciai fotósként vált ismertté. Rendezvényeken is fotóz, és számos felkérést kap a sajtótól. Az esztergomi közönség trónörökösökről, politikusokról készült felvételeket láthat a Tár- Lak Szalonban . Vlagyimir Putyin orosz elnök portréja mellett helyet kapott egy Peléről, készült felvétel, egy másik képen Erzsébet királynő száll ki hintójából a lakájok kíséretében. Deme Dániel fotózta az angol királyi család tagjait, lencsevégre kapta Dustin Hoffmant, Michael Jacksont, Robbie Williamst, és három amerikai elnököt fényképezett. A kiállítást szeptember 6-ig láthatja a közönség az esztergomi Tár- Lat Szalonban .Thor Tamás és a KultúrKorzó valamint az Esztergomi Tár - Lak Szalon szeretnék a közeljövőben szorosabbra fűzni a barátságot kapcsolatot építeni.

Telek LajosEzek érdekelhetnek még

2020. Április 06. 18:47, hétfő | Helyi

Segítsünk a Bogáncs otthonnak!

Szavazz és segíts az esztergomi állatmenhelynek, hogy állatorvosi ellátást nyerhessen!

2020. Április 06. 11:45, hétfő | Helyi

Így néz ki most az egykori lepencei strand - FOTÓK

„Egy kis nosztalgia. Lepusztult lepencei strand napjainkban. (Szellemfürdő)” – írta a fotókat készítő Dénes Csaba.

2020. Április 06. 08:58, hétfő | Helyi

Esztergomban tesztelték a luxus Bentley Flying Spurt- VIDEÓ

Mintegy 110 millió forintba kerül Bentley legújabb luxuslimuzinja, amit nemrég Esztergomba hozott a vezess.hu csapata.

2020. Április 06. 08:24, hétfő | Helyi

Esztergomban már hetek óta, de hétfőtől az egész országban ingyenes a parkolás

A koronavírus-járvány elleni küzdelem részeként.